2777
2789
عنوان

***راهنمای ثبت نام در نی نی سایت***

| مشاهده متن کامل بحث + 100313 بازدید | 265 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

چطور باید کاربری حذف کرد ؟من میخوام حذفش کنم 

محمود درويش گفته است که :‏شعرهایمان دیگر در پیشگاهِ خون نه طعمی دارند نه رنگ و صدایی! در آستان خون جوهر هم حیا می‌کند و جاری نمی‌شود تنها یک پرسش: انسان به کنار اما با نمازی کز دم صبح از گلدسته‌ و مناره‌هایش خون فوّاره بزند چه‌سان می‌شود کسی را به خدا فراخواند؟ حالا به هر خدایی؟ به هر عدالتی و به هر انسانیتی که باشد؟

چقدر این سایت داغونه چطور آخه هیچ گزینه ای نداره که کاربری حذف شه 

محمود درويش گفته است که :‏شعرهایمان دیگر در پیشگاهِ خون نه طعمی دارند نه رنگ و صدایی! در آستان خون جوهر هم حیا می‌کند و جاری نمی‌شود تنها یک پرسش: انسان به کنار اما با نمازی کز دم صبح از گلدسته‌ و مناره‌هایش خون فوّاره بزند چه‌سان می‌شود کسی را به خدا فراخواند؟ حالا به هر خدایی؟ به هر عدالتی و به هر انسانیتی که باشد؟

سلام نی نی یار من چه جوری میتونم عضو کلوپ بشم لطفاً راهنماییم کنید 😟😟😟

من هنوزم دوست دارم !!!!!!                                                      هرچند تو منو از رویاهاتم پاک کردی 🥀💔O💔🥀  چی شد اونی که مال من بود !!!!!!!!    الان شده آرزوم :)))))))

خواهش میکنم تاپیک اخریم رو حذف کنید

خواهش خواهش خواهش😭😭😭😭😭😭😭

لطفااا ریپ نزن پسری؟   (خــانم هستــم) اسم مستعار ی اسمیه حاااالا. به جای اینکه بنویسم پوران شد پویان😐   ممنــــونم .  

سلام وقت بخیر 

۰ن روزه صفحه  نینی سایتم باز نمیشه خصوصی و ذخیرهام

میشه درست کنید 

ممنونم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
2810