2777
2789

بچها خاهر من تا کم میاره...سریع قضیه زایمانش و این ک شوهر و مادرشوهرش بهش اهمیت ندادن رو میکشه وسط و انقد گریه میکنه😐ینی هررررر بحثی پیش بیاد با همین قضیه تمام میشه و همین شکلی.

منظورم بحث با شوهرشه...چون همسایه ایم میشنوم😑البته خودش هم واسم میگه...جوری نیستیم ک اون نخاد من بدونم...

من قصد دارم ببرمش مشاوره...درست بشو هست؟؟؟ 

چطوری میشه ی خاطره از ذهن پاک بشه؟

به نظرم یه مدت از طرف شوهرش درک بشه بد نیست از دلش در میاد گناه داره خب

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من و کل خانوادش این شکلی هستن،متنفرم از این اخلاقشون 😐😐😐

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
منم اینطوریم تا با همسرم به مشکل میخورم تمام بدیایی ک در حقم شده از طرف خواهرش و خواهرزادش به یادم م ...

عزیزم آخه تا کی؟😑 بخدا این چن وقت خب شوهرمم میشنوه صداشونو هی چرت میگه بخدا منم الکی از خاهرم دفاع میکنم😑اما واقعا حق باهاش نیست

شوهر من و کل خانوادش این شکلی هستن،متنفرم از این اخلاقشون 😐😐😐

ب نظرم این ی مشکله😑مونده توی ذهنش پاکم نمیشه

اما خانواده شوهر یاداوری میکنن ک عذاب بدن عروسو😂

حالا خواهرتون خودش تو هر بحثی حرف گذشته رو میگه  برای من برعکس برادرم هر زمان و مکان و با هر ب ...

😑😑😑😑عجب صبری دارید

من بخاطر خودش میخام این خاطره از ذهنش پاک بشه

نمیدونم بره مشاوره بهتر میشه یا نه

ب نظرم این ی مشکله😑مونده توی ذهنش پاکم نمیشه اما خانواده شوهر یاداوری میکنن ک عذاب بدن عروسو😂

ن کلا با همه همینن،این ذات کثیفشون همینه،یعنی شوهرم پسر داییم میشه،ولی کل فامیلی مادرم هیشکی با اخلاقشون نمیتونه کنار بیاد،حتی رفت و آمد زیاد ندارن،کلا آدمای یخی هم هستن ،حتی یه خار شوه‍ر دارم کل فامیل ازش فرارین 😑😑

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
آخر هررر دعوایی باور کن شوهرش کلی قربون صدقش میره از بسسسس ک گریه میکنه

آدما سر یه موضوعی میمیرن ..... تموم میشننننن...... من درکش میکنم

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....