یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دیدم هیچی ژیلتتت نمیشه دوباره برگشتم ازش استفاده کردم😁
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
خب ژیلت شب میزنی صب در میاد. تازه خیلیم تیزو ضخیمن. وقتی هم میخان دربیان هی جاشون میخاره. ولی موم ک میزنی تا دوهفته راحتی وقتی هم دربیان نرمن موها.
خدایا مرسی بابت خونه بزرگی کهم دادی و مال خودمونه و یه سالن بزرگ و سه تا خواب داره کلی نور و پنجره میخوره. یه سرویس بهداشتی بزرگ و روشن داریم با یه اشپزخونه ک هر روز توش غذهای خوشمزه میپزم. هر روز تو حیاط به درخت انجیر و گلها اب میدم. هر روز چشمم به جمال شوهرم و بچه هام روشن میشه مخصوصا دخترم ک چشاش سبز و موهاش طلایی و لباش سرخ و پوستص عین هلو میمونه.... پسرم مردی شده و با شخصیت و با ابهت و سر به زیر و متین... خدایا شکرت واسه این نعمتها.. خدایا شکرت واسه خونمون و شوهرم و بچه هام... خدایا شکرت.. شکرت. وشکرت.