2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن و پوشک گرفتن کودک

294 بازدید | 10 پست

سلام دوستان پسر من الان ۱ سال و ۹ ماهشه و شب عادت داره حتما شیر بخوره بخوابه میخوام از شیر بگیرمش میشه لطفا کمک کنید بهترین روش  برای از شیر گرفتن چیه؟ 

و بهترین زمان برای از پوشک گرفتن ممنون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دخترام و بیست ماهگی از شیشه گرفتم قبلش به مدت یکماه فقط شب بهشون شیر میدادم در طول روز فقط غذا شب هم اگر در خواب شیر می خواستن آب میدادم بعد کم کم کلا شیشه رو گرفتم الانم تو لیوان شیر می خورن 

پوشک هر وقت کامل گفت دیگه کلا نکن،من الان دخترم یک سال و دو ماهشه فقط شبا پوشک میکنم بهش بگم جیش داری اگه داشته باشه میره جلو در دستشویی میبرمش،ولی شیر بذار دو سالش بشه بچه بعد تو خنکی هوا بگیر الان گرمه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

در مورد بهترین روش از شیر گرفتن، نمیتونم راهنمایی کنم چون پوستم کنده شد در این راه.

اما در مورد پوشک، بهترین زمان نزدیک به سه سالگیه. وقتی که بچه بتونه جفت پا چند قدم بپره! جدی میگم! یه خانم دکتر توی شبکه سلامت اینو گفت، من به عینه توی پسرم دیدم.

در حالی که در مورد دخترم زود اقدام کردم و طفلی اذیت شد. دخترم دو سال و دوماهش بود، پسرم دو سال و نه ماه.

و اینکه دخترم از یک سال و نیمگی میتونست اعلام کنه دستشویی داره ولی ربطی نداشت به کنترل.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

دختر من دو سال و ده ماهشه. روز با لیوان شیر میخوره. شب فقط با شیشه. ولی واسه پوشک الان یک ماهه نمیگه جیش داره و با اینکه پوشکش نمیکنم خودشو خیس میکنه و نمیگه. حتی میبرمش که جیش کنه باز هیچ فقط آب بازی میکنه