2777
2789
عنوان

تبادل نظرات مادرهای بهار90 در مورد غذای کمکی نی نی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 126019 بازدید | 2065 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویدا جونم منم همین جوری درست کردم....اما بعد میکسش همش باید همش میزدم....چند ساعت ....خیلی سخت بود با سام....تا ولش میکردم ته میگرفت....سامم زیاد دوست نداشت

اما مزش مثل مال بیرون بودا.............
بچه ها راستی من این سری که رفتم دکی گفتم آیروویت پیدا نمیکنم یه شربت خارجی بهم داد به اسم ( کیدیکار )

که آهن / مولتی ویتامین/ زینک ...داره توش هم شیشش بزرگه هم خوشمزست هم قیمتش عالیه ...6500

سامم مزشو خیلی دوست داره....دیگه قیافش کج و ماوج نمیشه طفلی

گفت 5 سیسی صبح 5 سیسی عصر بدم....دوست داشتید امتحان کنید دوستان
بچه ها راستی یه چیزی

اینجا دکترا میگن غذاهای ما ایرانی ها که پخت طولانی داره ارزش غذایی نداره و مثل این میمونه که داریم کاغذ میخوریم

مثلا واسه گوشت و مرغ اگه بیشتر از یه ساعت پخته بشه دیگه پروتئینش تجزیه میشه و آهن هم نداره

شاید واسه همینه که اینقدر بجه های ما کم خونی دارن

مثلا ماها گاهی از صبح تا شب غذا رو تو ارام پز میزاریم....دکترها میگن دیگه ویتامین ها و مواد مفیدش رو از دست میده

راستش من تازگی ها به فکر این چیزا افتادم میخوام یه تغییری تو روشم بدم

اگه کسی میتونه کمک کنه...واسه تغذیه سالم و دارای ازرش غذایی

ما کلی زحمت میکشیم بیشتر از این وری ها ولی بچه هامون یا کم خونی دارن یا کمبود کلسیم و ویتامین...جتما یه جای کار اشتباهه دیگه

آخه اینا به بچه هاشون اصلا مولتی و آهن هم نمیدن !!!!!!

مثلا من دیدم یه مامانی واسه نهار بچش سبزیجات رو ده دقیقه آب پز کرد و بعد یکم بخار پزشون کرد که نرم تر بشن و با برنج کته که ربع ساعت پخته بود داد به بچش خورد

حالا اگه من بودم :.........یه سوپ سبزیجات درست میکردم همه چی توش میریختم از ساعت ده صبج رو گاز قل میزد تا ساعت یک ظهر که وقت نهار بود ...چرااااا ...چون میخواستم خوب جا بیفته و قوام بیاره :))

دکتر به من گفت وقتی تمام سبزیجات رو میشه خام به بچه داد چه لزومی داره که سوپ رو زیاد بپزی !

باهام دعوا کرد...گفت اگه برنج میزاری بیشتر از نیم ساعت بپزه ویتامین ب از بین میره و دیگه میشه پنبه بدون خاصیت

اگه هویج میزاری بیشتر از بیست دقیقه ویتامین آ تجزیه میشه

اگه گوجه میزاری بیشتر از پانزده دقیقه ویتامین ث کامل از بین رفته

اگه جو پرک بزاری انواع ویتامین هاش با پخت زیاد کشته میشه در حالی که جو پرک پانزده دقیقه ای پخته میشه

خلاصه اینکه دیدم واقعا راست میگه :(

باید سبزیجات رو بر حسب زمان پختشون در فواصل زمانی مختلف به سوپ اضافه کنیم

راستش من یه سوپ چهل و پنج دقیقه ای مرغ واسه نیکا پختم که خیلی هم بد نشد...خوشمزه بود و همه چیزش پخته بود

ما هدفمون رو از غذا دادن و غذا پختن گم کردیم...تقصیر خودمون نیست...آشپزی رو اینجوری یاد گرفتیم

ولی وقتی با جوامع دیگه آشنا بشیم و ببینیم چقدر تنوغ هست یکم دیدمون تغییر میکنه

بیاید و راهکار بدین واسه غذای پر ویتامین و سالم :)
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز