2777
2789

راحتتره

من‌ماه پیش دومین سزارینم بود

ولی خوب پمپ دردم داشتم عالی بود سر اولی نداشتم از درد گریه میکردم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سزارین دومم....خیلی میترسم...چون جون و بنیه م هم نسبت به اولی خییییلی ضعیفه....فقط سپردم به خدا...

به دکترم گفتم طبیعی بزام این بار...گفت نه،من ریسک نمیکنم و خطرناکه

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

بستگی داره

خواهر شوعرم دومیش خیلی راحت بود

من دومیم خیلی سخت بود

البته عملم نه، شرایط خودم بد بود همه چی برام سخت بود

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
خب بالاخره دردش بیشتر میشه 

نه اتفاقا چون سلولهایه اون منطقه ای که برش میزنن دیگه اکثرا از بین رفته دردش کمتره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مثله قبلی بود هیچ فرقی برام نداش،تازه اولی خیلی نازنازی بودم واسه سرم اینا خیلی اذیت کردم دومی راحتتر بود

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
راحتتره من‌ماه پیش دومین سزارینم بود ولی خوب پمپ دردم داشتم عالی بود سر اولی نداشتم از درد گریه می ...

بعد زایمانت دست و پاهات درد نمیکنن؟

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
بعد زایمانت دست و پاهات درد نمیکنن؟

تا چند روز بعد زایمان چرا ولی مکمل هامو میخورم از شب اولم خودم کارهایه بچه رو کردم دیگه الان عادی شدم

چرااااااا؟؟؟؟؟ زخم جدیده رو همون قبلی که نمیبرن

چرا دقیقا رو همون رو میبرن

بستگی داره خواهر شوعرم دومیش خیلی راحت بود من دومیم خیلی سخت بود البته عملم نه، شرایط خودم بد بود ...

چی مثلا سخت تر بود؟ادم بچه دوم میدونه دیگه چجوریه قبلا تجربه داشته که