2777
2789

من خیلی راحت تر بودم نمیدونم به خاطر بیهوشی اولی  و بی حسی دومی بود یا چیز دیگه ،البته فاصله هم زیاد داشت دوتا سزارین م 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بستگی داره من دومی برا وحشتناک بود 

ولی،زنداداشم اولی براش خیلی،سخت دومي،رو میگفت اصلا انگار عمل نکردم بس که راحت بود براش

بهش فکر نکن تومان به خدا باشه فقط

انشالله راحت زایمان کنی و بچت هم به سلامتی بیاد بغلت

امروز مادرم نگاهی بهم کرد گفت خداهرکیو دوست داره بهش دختر میده اون لحظه که این همه بهم افتخارکرد انگار تموم دنیاروبهم دادن خدایا برام حفظش کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پمپ دردچیه وای توروخدا بگین منم میتزسم میخام بذارم

مسکن هست کم کم وارد خون میشه

هیچ ضرری هم نداره خیلی عالیه

من بی حسی زدن دیدم همه چیو میفهمم گفتم بیهوشم کردت قبل بیهوشی گفتم پمپ درد میخام

باید قبلش بگی تا ۲۴ ساعت وصله و هر وقت درد شدید داشتی دکمه مخصوص داره فشار میدی آروم میشی

برا مادر تازه زایمان کرد موادی هم استفاده میکنن که برا بچه مضر نباشه

خیلیا میگن بچه رو گیج‌میکنه و مدام خابه اصلا اینطور نیست بچه من‌کامل هوشیار بود و مدام شیر میخورد

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
تا چند روز بعد زایمان چرا ولی مکمل هامو میخورم از شب اولم خودم کارهایه بچه رو کردم دیگه الان عادی شد ...

آها

آخه چندتا دوستام ک پمپ درد استفاده کرده بودن دست درد و پادرد گرفتن و رفتن دکتر ، دکتر گفته بود پمپ درد کلسیم بدن رو از بین میبره و باعث درد میشه.

هر دکتری پمپ درد رو پیشنهاد نمیده

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
آها آخه چندتا دوستام ک پمپ درد استفاده کرده بودن دست درد و پادرد گرفتن و رفتن دکتر ، دکتر گفته بود ...

نه ربطی به اون نداره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
چی مثلا سخت تر بود؟ادم بچه دوم میدونه دیگه چجوریه قبلا تجربه داشته که

من بارداریم سخت بود

ماه اخر دیابت شدید بارداری گرفتم

مایع آمنیوتیک چندبرابر شده بود

شکمم خیلی بزرگ شده بود و بخاطر همون دردهای عجیبی بعد زایمانم داشتم.

انگار همه اعضای داخلی بدنم جابجا شده بودن و بعد زایمان داشتن سرجاشون برمیگشتن‌

دردهای وحشتناکی داشتم.

میگم ک عمل سزارینم مشکلی نداشت

جای بخیه هام اذیتم نمیکرد ولی دردم از جای دیگه بود

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
نه ربطی به اون نداره

چرا

ب بعضیا میسازه ب بعضیا نه.

خواهرشوهر منم استفاده کرد ولی درد ندلشت بعدش

وای اره...متوجه شدم... خدارحم کنه بارداری دوم من

انشالله بارداریت تو سلامت کامل باشه.⁦♥️⁩