من هفته ۷ بارداریم همش حالت تهوع دارم غذا نمیتونم بخورم،گرسنه هستم ولی هیچی نمیتونم بخورم ،انقدر بی حالم ک نمیتونم کارامو بکنم ،شما میدونید تا کی این حالت ها ادامه داره و کی خوب میشه لطفا راهنماییم کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم برای هر کس متفاوت ولی معمولا تا هفته 18 از بین میره
Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
طبیعی نگران نباش برای منم کم تر شده البته شب بیشتر برای من حالت تهوع ام
Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
عزیزم اینا طبیعیه همش. بستگی داره برخی 4 ماهه اولاینطورین برخی 3 ماه برخی هم تا ماه آخر. خیلی چیزا مینویسن برای حالت تهوع مثلا قبل از بیرون اومدن از رختخواب بیسکوییت بخورید. یا سیرابی خیلی خوبه. قرص ضد تهوعم میدن دکترا. نترس به بچه آسیبی نمیرسه فقط خودت که باید به خودت برسی البته تا 4 ماهش خیلی طبیعه
خداروشکر😁😍خداکنه دیگه ویار نکنم خیلی سخته من شبا شوهرم میاد خونه عصبی میشم فقط
وایی خیلی بده من ک اصلا حوصله خودمم ندارم 😒🤦♀️