خواب دیدم که یه مرد غریبه مهمون اومد به زور باهام دست داد من از کرونا نمیخواستم دست بدم بعد این مرد دست داد ی خانومم دست دادم بعد رفتم دستام بشورم این مرد هم اومد من تندی شستم اومدم تو بعد دیدم انگشتر دست راستم نیس بعد دیدم ی انگشتر دیگه هست گفتم ن من انگشترم میخوام کجاست اون مرد باز بهم انگشتر داد فکر کنم طلا سفید بود گفتم این نمیخوام من انگشتر خودم میخوام دوباره انگشتر خودم داد بهم منم دستم کردم خیلی خوشحال شدم 🧐🧐🧐
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
ان شاء الله ولی ترسم برا این دوتا بچه هام سقط شدن الهی اگه باشم برام بمونن
خب اون در اوردنا نشونه سقط بوده فكر كنم گفتي دوبار در اورده پس دوتا سقط داشتي
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
اره خیلی جالبه.جالب تر ازون این که من به مامانم نگفته بودم که باردام رفتم خونشون گفت خواب دیدم مادر خدابیامرزم اومده برام النگو اورده منم بهش گفتم چهارتا النگو دارم تو خونه
ما چهارتا نوه داشتیم اونموقع دختر من پنجمیه
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
ان شاء الله ولی ترسم برا این دوتا بچه هام سقط شدن الهی اگه باشم برام بمونن
نفوس بد نزن عزیزم انشالله باردر بشی و صحیحو سالم دنیا بیاری😘😘
انگشتر من طلا یود ولی انگشتر هایی که بهم میداد نمیدونم چی بود سفید بود احتمالا نقره بود بهم دوتا انگشتر داد قبول نکردم اونا احتمالا نقره بودن بعد طلا خودم قبول کردم
بعد من دوتا بچه سقط کردم گفتن پسره ینی این ک ممکن باردار باشم دختر؟
انگشتر من طلا یود ولی انگشتر هایی که بهم میداد نمیدونم چی بود سفید بود احتمالا نقره بود بهم دوتا انگ ...
بله جلوتر بهت كامل توضيح دادم بارداري و بچت دختره اونايي كه سقط شدن احتمال زياد پسر بودن