2777
2789
عنوان

بچه ها من هوس.... 😃😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 231 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دلم قدم زدن بدون مقصد میخواد 😢ولی از ترس کرونا بیرون نمیرم 

انقد هرشب میرم‌پیاده روی،داغون شدم ازخستگی

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
2803
حلیم در اصل با نمکع😂😂😂

😋😋😋😋😋😋با نمک 🥴🥴🥴😰

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
من دلم میخواست تا ساعت ۱۱ بخوابم ولی شوهر بیشعورم نه نیم‌بیدارم کرد😒😒

منم هر روز میگه ساعت 9 بیدارم کن برم سرکار

هی از ساعت هشت و نیم از خواب میپرم یه وقت دیر نشه😒😒😒

تازه ساعت 9 هم خودمو میکشم تا بیدار بشه بخاد برع میشه 10😒😒😒

بعدشم به زور مجبورم میکنه میگه نفهمم بخابیا باید بشینی درس بخونی😒😒😒

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
2804
ااااخ پسته شده قيمت خون مون. ديگه كدوم بدبختي ميتونه بخره

باید بگی کدوم خوشبختی میتونه بخره😆

روزی ک رفتم سونو، دکتر ک بهم گفت دخملی،انقد ازخوشحالی جیغ زدم،کم مونده بود ازش کتکرو بخورم،دورسرت بگردم سالم بدنیا بیا،بخاطرت همه ی دردای عالمو تحمل میکنم ک فقط بغلت کنم ،ببوسمت،عطر تنتو باتمام وجود بفرستم تو ریه هام😍😁قربونت بشم نانازم😍🥰🤩😘
🤣🤣🤣 آره راست می گی

من همیشه راست میگم ☺️☺️☺️😌😌😬😬🤥🤥😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
چرا اینجورین مردا آیا یه مرضه؟؟؟؟

هرچیه شفاشون بده دیشبم دیر خابیدم گیجه خابم 😭😭😭😭😭😭😭

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊
خوبم مرسی تو خوبی؟ خواستگار برات اومده؟

قربونت

آررره

بابام میگ پدرشو میشناسم ادم خوبی نیست

ولی من میخاام

در تاریخ ۹/۹/۱۳۹۹ من هدفم و اراده انجامشو پیدا کردم و قوی با حال خوب میرم جلو....💪
2805
شوهرم، چند روزه ماموریته

ایشالا برمیگرده عزیزم. خودتو سرگرم کن 😊😊😊

منم هر روز میگه ساعت 9 بیدارم کن برم سرکار هی از ساعت هشت و نیم از خواب میپرم یه وقت دیر نشه😒😒😒 ...

شوهر من چون خودش بیدار میشه زورش میاد من خوابیده باشم میگه تو هم‌باید بیدار باشی😒🤬

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
2801