دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره.
مهم ترین قسمتش اینه که اصلا و ابدا به کار کسی کار ندارم. از هیچ کس هیچی راجع به مسائل شخصیش نمی پرسم. حتی از کسی راجع به کس دیگه هم نمی پرسم. سعی می کنم مهربون باشم. شنونده خوبی هستم و وقتی کسی از چیزی ناراحته یا می ترسه مشکلشو تو نظرش کوچیک جلوه می دم و حل شدنی. البته نه به دروغ. واقعا ۹۰ درصد مسائلی که ما برا خودمون بزرگش می کنیم انقدرا بزرگ نیستن
من ادعایی ندارما گلم سوء تفاهم نشه، چون پرسیدین چیزایی که یاد گرفتمو و به دردم خورده گفتم🌹🌹🌹🌹