2777
2789
عنوان

چقدر بده ادم زشت و بدهیکل باشه😪😪کسی مثل من هست؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2686 بازدید | 131 پست

من لاغرم ولی ن لاغر بدجور....       بچه ها ی سوال من سبزه هست پوستم جاییم نمیرم ولی حس میکنم تیره تر شدم راه حلی ماسک بلدین؟

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه با با شهر ما دنبال دخترای با کلاس هستن جایی ندیدم خواهان حجاب باشه نه اینکه بی حجاب دوست داشته با ...

من اهوازم شاید تا ۱۰ سال پیش حجاب برای مردم مهم بود،اما الان فقط دنبال دختر پولدارن برای ازدواج،هر سن و مدلی که باشه مهم نیست😅

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...

منم اندامم خوب نیست اصلن

هیچ ربطی هم به چاقی و لاغری نداره

مشکل از استخون بندیمه

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
2803
منم شونه هام پره با اینکه لاغرم،خیلی اذیت میشم موقع انتخاب لباس😔😔مثلا میرم مانتو بخرم باید یه سایز ...

من چارشونم و استخونی.مانتو میپوشم که بالا تنش تنگ و چسب باشه.پایینش ازاده.

برا مراسم مهمونی لباس تنگ که روی ب ا س ن ش تنگ باشه نمیپوشم.زشت میشم.

البته ی زمان ی ب اس ن خوش فرم داشتم.همه میگفتن.الان بسیار لاغر شدم که اب شد😌

میشه برا بچم دعا کنی....
من اینجوری بودم اما بقیه نسبت بمن اینجوری نبودن یجورایی انگار حسابم نمیکردن منم هاااار شدم 😈

وای عزیزم راجع به خودت اینجوری نگو. من مطمنم وقتی به قول خودت اینجوری بودی، هنوز یه فرشته کوچولو تو قلبته🤩

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
2804
فیس دوکس برای نواحی تیره بدن+ اسکراب آبلیمو جوش شیرین روغن زیتون

بدن مهم نیست برام ابجی لباس میپوشیم صورت تو دیده چ کنم. خوشکلا راهنماییم کنن

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
منم اندامم خوب نیست اصلن هیچ ربطی هم به چاقی و لاغری نداره مشکل از استخون بندیمه

دقیقاااااااااااا حرف دلمو زدی منم همین مشکلو دارم،خیلیا فکر میکنن وقتی کسی میگه بد هیکلم حتما چاقه،من لاغرم ولی فرم هیکلم خیلی بده،تو چه شکلی هستی؟؟

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
مگه میشه؟

چرا نشه

مگه استخون بندی همه آدما مثل همه؟

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
وای عزیزم راجع به خودت اینجوری نگو. من مطمنم وقتی به قول خودت اینجوری بودی، هنوز یه فرشته کوچولو تو ...

عزیزم 😍😭

دلم میخواد گریه کنم الان

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
2805
دقیقاااااااااااا حرف دلمو زدی منم همین مشکلو دارم،خیلیا فکر میکنن وقتی کسی میگه بد هیکلم حتما چاقه،م ...

خوشی زده زیر دلت

لاغری خیلی خوبه

من تپلم چی بگم پس

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
چقد خوب. منم اینایی که گفتی تقریبا انجام میدم ولی خب نسبت به کسایی که باهاشون راحتم نه فامیل

من چون معلمم هستم کلا ترجیح دادم رو اخلاقم کار کنم چون با تعداد خیلی زیادی آدم که احتمالا تا آخر عمرشون منو یادشون میمونه در ارتباطم. عادت شده برام🌹

اخلاقت چه جوریه

مهم ترین قسمتش اینه که اصلا و ابدا به کار کسی کار ندارم. از هیچ کس هیچی راجع به مسائل شخصیش نمی پرسم. حتی از کسی راجع به کس دیگه هم نمی پرسم. سعی می کنم مهربون باشم. شنونده خوبی هستم و وقتی کسی از چیزی ناراحته یا می ترسه مشکلشو تو نظرش کوچیک جلوه می دم و حل شدنی. البته نه به دروغ. واقعا ۹۰ درصد مسائلی که ما برا خودمون بزرگش می کنیم  انقدرا بزرگ نیستن

من ادعایی ندارما گلم سوء تفاهم نشه، چون پرسیدین چیزایی که یاد گرفتمو و به دردم خورده گفتم🌹🌹🌹🌹

2801