2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335400 بازدید | 2767 پست

[QUOTE=326505090]پسر منم دوساله فوتبال میره پیشرفتش خیلی کمه آره سرعت عملش پایینه انگار بدنش دیر فرمان میگیره حرکت بد ...[/QUOT

دقیقا پسر منم همینه خیلی طول میکشه مغزش فرمان بده عدم هماهنگی داره الان تو ژیمناستیک ۳ ماه دارم میبرم خصوصی شاید یه کم بهتر بشه حرکاتش حتی تو دویییدنم مشکل داره شل میدوئه پارسال پسرمو فرستادم فوتبال دیدم نمیتونه بیخیالش شدم 

من بردمش پیش یه متخصص ک حرکت اصلاحی یاد میده...بهشون گفتم مشکلات رو ...تو هفته دو جلسه میره..گفتن بعد از شش تا یکسال آموزش استعداد یابی میکنم تا ببرید تو کلاسی ک استعداد داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشتقات کاکائو میگن برا بیش فعال شدن بچه عامل محرک ولی بیشتر همون ژنتیک تاثیر داره 

سلام خانم

میشه سوالم رو جواب بدین

دخترم هفت سالشه ریتالین بهش نساخت دو سه ماه خورد و بعدم استراموکس رو دو ماهه داره میخوره .اول دوز ۱۰ و بعدم ۱۸.بهتر مسایل رو درک میکنه ولی توی کلاس ذره ای تغیر نکرده و فقط در حال اذیته و مدیر میگه ببریدش ازینجا.انگار اولش بهش میسازه اما یه مدت بعد اثر نداره چکار کنم درموندم   پسر شمام اینجور بود؟گفتین داروهاش اثرش میرفت.

استراموکس رو تا چه دوزی خورد پسرتون؟

سلام خانم میشه سوالم رو جواب بدین دخترم هفت سالشه ریتالین بهش نساخت دو سه ماه خورد و بعدم استراموک ...

ریتالین سوییسی بده هم روی تمرکز وهم کنترل رفتارش تاثیر میذاره منم یه بار دکتر استراموکس نوشت برای پسرم دوروزه بهش دادم اون دوروزه معلمش بهم زنگ زد که نظم کلاسو بهم میزنه دیگه ندادم

سلام تپلو جان

یه سوال داشتم 

پسر شما همچنان لجبازی و یک دیدگی داره 

پسر من هر روز حوس یه چی میکنه اصلا درک نداره من توانش دارم یا نه 

پر توقع 

از کل کل کردن خوشش میاد 

یه وقت های حس لات بازیش هم گل می‌کنه. مثلا تو مدرسه یکی بهش دست بزنه حتما باید جبران کنه 

الان مدتی تمام نقاشی هاش  و افکارش حول محور ماشین و رانندگی میگذره .حتی معلمش گفت ذهنش دائما پی ماشین سنگین 

من اصلا نمیتونم بهش تو بعضی مسائل اعتماد کنم .حتما باید پشتش یه دعوا یا تهدید باش که درست انجامش بده 

بعصی اوقات و طی چند روز تیک مانند میگیره .مثلا مدتی دائم گردنشو تاب میده

درس خوندش خدارو شکر خوبه شاگرد ممتازه .اما مثلا ریاضی رو یه وقت های بی توجه ای میکنه 

ممنون میشم کمکم کنید 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

سلام تپلو جان  یه سوال داشتم  پسر شما همچنان لجبازی و یک دیدگی داره  پسر من هر روز ...

سلام  بله بیشتر این موارد رو داره مخصوصا پر خاشگری رو و عصبانیت غیر قاباچل کنترل 

ولی تیک رو نداره 

منم پسرم علاقه داشت به فیلم های تکراری  ولی کم کم از سرش افتاد 

نوروفیدبک میگن به بعضیا نمی یازه و بدتر عصبی و پرخاشگر میکنه 

من تا حالا نورو نبردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام  بله بیشتر این موارد رو داره مخصوصا پر خاشگری رو و عصبانیت غیر قاباچل کنترل  ولی تیک ...

پس چرا این دارو ها روشون تاثیر نداره 

روانی شدم 

هر روز ناراضی تر از  روز قبل 

بنظرت چه خاکی تو سرم بریزم 

به هیچ صراطی مستقیم نمیشه

بنظرت ریتالین اصل پیدا کنم بهتر میشه؟

شما زمانی که لجبازی میکنه چکار می کنید 

موند به دلم یه بار یه حرفی بزنم پسرم بگه چشم 

سلام  بله بیشتر این موارد رو داره مخصوصا پر خاشگری رو و عصبانیت غیر قاباچل کنترل  ولی تیک ...

بنظرشما  علاقه به ماشین و رانندگی که دائما نصف نقاشی و بازی هاش تو این زمین ست بخاطر اتیسم یا وسواس فکری 

بنظرشما  علاقه به ماشین و رانندگی که دائما نصف نقاشی و بازی هاش تو این زمین ست بخاطر اتیسم یا و ...

نه علاقشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
پس چرا این دارو ها روشون تاثیر نداره  روانی شدم  هر روز ناراضی تر از  روز قبل  ...

پسره منم شرایطش مثل پسر شماست 

ریتالین اصل بهش نمی سازه فکز کنم به پسر شمام نسازه چون ریتالین عصبی میکنه بیشتر   البته نیست تو بازار 

من لجبازی میکنه تا اون چیز نگیره یا به دست نیاره وللللل نمی کنه که گاهی تسلیم مبشم  گاهی بهش بها نمی دم 

چون از باباش حساب می بره محولش می کنم به باباش 

پسره منم شرایطش مثل پسر شماست  ریتالین اصل بهش نمی سازه فکز کنم به پسر شمام نسازه چون ریتالین ...

ممنون

دقیقا پسر منم مثل پسر شماست 

اونم از باباش حساب میبره