2777
2789
عنوان

من مادرم ، مادر کودک بیش فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 335411 بازدید | 2767 پست
ما مادرای بیش‌فعال داریم بین بدوبدتر انتخاب میکنیم قطعا پسر شما با قرص راحتتر ادامه میده منم اول سال ...

من بردم دکترگفت مشکلی نداره یاد میگیره ولی باید باهاش خیلی تمرین کنم سه ماه قرص میدم اونم شبی یک چهارم اونم می‌خوام قطع کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شیر کاکائو باعث پیش فعالی میشع؟

مشتقات کاکائو میگن برا بیش فعال شدن بچه عامل محرک

ولی بیشتر همون ژنتیک تاثیر داره 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
پسرمن اصلا شر وشور نیس اما بشدت سرجاش وول میخوره وحواسپرته بیشتر وقتا انگار تو فضاس صداش میزنی باید ...

خیلی علائمش شبیه پسر منه شما برای مشکل حرکتیش چه کارایی انجام دادی

خیلی علائمش شبیه پسر منه شما برای مشکل حرکتیش چه کارایی انجام دادی

نه والا پسر من دعوایی نیس ولی سر این وول خوردنا وحواسپرتیهاش خیلی دردسر براش پیش میاد مثلا دوستاش فک میکنم کاراش عمدیه میبینی حواسش نیس باعث دعوا میشه یا حرف زشت میزنن

من پسرم سه ماه بود تحت نظر دکتر بود توکلاس عدم تمرکز داره همش دوست داره بازی کنه دکتربراش ام ار ای ن ...

عزیزم پسر منم ۱۲ سالشه 

برا تکانش و اینکه از خودش راضی نیس(عدم مهارت) یا وسایلای دیگرانو دوس داره

یک چهارم الانزاپین داده بود 

و روزی دو تا ریتالین و الان جلسه ۲۵ نوروفیدبک هستیم

ولی داروها مثل ماست میکردش 

کسل بی انگیزه فقط ساکتش میکرد من کردم یک هشتم بعدم حذف کردم فقط دارم از نظر رفتاری باهاش خوب تا میکنم و نورو میره خداروشکر میبینم مسکلی نیس چرا دارو بدم  حالا بجای ۲۰ بشه ۱۵ مگه چی میشه خیلی ناراحت میشدم منگ میشد

خب یکم الکی میخنده و گاهی کلمه های بیربط تکرار میکنه .ولی خداروشکر بهتر شده

عزیزم پسر منم ۱۲ سالشه  برا تکانش و اینکه از خودش راضی نیس(عدم مهارت) یا وسایلای دیگرانو دوس د ...

فقط اینکه دوس داره فوتبال بلد باشه ولی ۶ماه بردم اصلاااا استعداد نداره 

و میگف مامان تو مدرسه موقع یارکشی کسی منو نمیخواد 

جیگرم کباب شد

گفتم عوضش تو والیبال بلدی گف مامان تو والیبالم سرعتم مثل اونا نیس گفتم عزیزم تو همش ۶ ماهه شروع کردی عالی میشی و تومدرسه دوستی نداره دوست داره دوست شه ولی چون مهارتی ندارن .....

عزیزم پسر منم ۱۲ سالشه  برا تکانش و اینکه از خودش راضی نیس(عدم مهارت) یا وسایلای دیگرانو دوس د ...

ببخشید این نوروکه میگید دقیقا چکارمیکنه پسر من بیش فعال نیست فقط تو مدرسه عدم تمرکز نداره فقط دوست داره بازی کنه بعد جلسه ای چقدر می دید تاثیرش برای چی ؟

روانپزشک بردی؟

پیش روانپزشک بردم بهش ریسپریدون داد باریتالین بچه ام خیلی بهم ریخت چهار روز دادم قطع کردم بردم پیش متخصص مغز واعصاب نوارمغز آزمایش تخصصی ام ارای نوشت انجام دادم خداروشکرمشکلی نداشت منم یواش یواش دارم قرصش روقطع می کنم شبی یک چهارم ریسپریدون میدم فوقش به قول خواهرعزیزمان که گفت حالا نمره بگیره ۱۵بچه منم بگیره بهترازقرص که کل سیستمش روریخته بهم

پسر منم میخوره خیلی کسل میشه انگار مریض و بیحاله تو مدرسه تاآخر زنگ چیزی نمیخوره اشتها نداره دلم کبابه براش🥺ولی چیکار کنم قرص ندادنشم امتحان کردم اصلا بنفعش نبود میدونین مثلا الکی خیلی می‌خنده وحواسش پرت میشه همین باعث میشه بهش توهین کنن یا فحش بخوره علاوه بر گوش ندادن درس و هیچی نفهمیدن سرکلاس 😟چاره ای ندارم ایناهم پسرن  باید وارد اجتماع بشن بدون مراقبت ما حداقل از همون بچگی سرکوفت نخورن