2777
2789
عنوان

موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 29 پست
والا نمیدونم.چشم سومه چیه.از اونا داره

تنها چیزی که قابل باوره ایمان به خداس فقط خدا رو قبول داشته باش امید به غیر خدا یعنی کفر مطلق.

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به هیچ وجه به هیچ وجه به هیچچچچ وجه اینکارو نکن خیلی خطرناکه 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
2803
تنها چیزی که قابل باوره ایمان به خداس فقط خدا رو قبول داشته باش امید به غیر خدا یعنی کفر مطلق.

قبل تاپیک زنگ زدم به یه روحانی گفتش اصن دوستی با پسر گناهه و اینا داشت نصیحت میکرد فقط😕

ساده باشیم و مهربان...

به جایی این کار چله  بگیر واسه برگشتنش اگه به صلاحته وگرنه مهرشو از دلت بیرون کنه خدا صلاح ما رو بهتر از خودمون میدونه چه بسا کاری که در ظاهر واسه ما خیره ودر باطن شر وبلعکس باز خود دانی

حضوری باید بری پیشش؟؟؟ کجاس . درخواست دوستیمو قبول میکنی؟ 

عزیزم ببخشید چون خودم نمیدونم این کار درسته یا ن نمیخوام شمام ب وسیله ی من مشکلی برات پیش بیاد🌹🌹🌹

ساده باشیم و مهربان...
به جایی این کار چله  بگیر واسه برگشتنش اگه به صلاحته وگرنه مهرشو از دلت بیرون کنه خدا صلاح ما ر ...

بخدا یه ساله از خدا خواستم.میدونم این آدم درستی نیست و رابطه داره با دخترا.ولی فقط یه لحظه میخواستم برگرده..خیلی تو دلم حرص دارم ازش

کارم ب قرص کشیده ک آروم شم

ساده باشیم و مهربان...
2804
قبل تاپیک زنگ زدم به یه روحانی گفتش اصن دوستی با پسر گناهه و اینا داشت نصیحت میکرد فقط😕

مگه من گفتم روحانی رو قبول داشته باش گفتم که فقط خدا دلیلی نداره شما زنگ بزنی به ایشون که بگه گناهه مگه خودت نمیدونی که گناهه پس بشین خوب فکر کن ببین چند چند با خودتی توجه کن به همه رو زدی به حز اون اصل کاریه

مگه من گفتم روحانی رو قبول داشته باش گفتم که فقط خدا دلیلی نداره شما زنگ بزنی به ایشون که بگه گناهه ...

عزیزدلم.از خدا خواستم و توجهی نکرده.انقد صداش زدم و نشنیده گرفته ک حتی نمیتونم نماز بخونم دیگه

ولی نمیخوامم با یه کار گناه برش گردونم.لطفا برام دعا کن💕

ساده باشیم و مهربان...
بخدا یه ساله از خدا خواستم.میدونم این آدم درستی نیست و رابطه داره با دخترا.ولی فقط یه لحظه میخواستم ...

خودتم میدونی کارت اشتباست بعد انتظار داری خدایی که از مادر مهربونتر واسه بندش حودش ترو بندازه تو دام بعدم چند سال بعد که دیگه به جنون رسیدی میشینی گلایه میکنی که چرا من تو این بدبختی افتادم مکه چه گناهی کردم کجا بنده بدی واست بودم اونوقت دوباره میری سراغ همین موکلا که کاری کنن جدا شی

2805
2801