2777
2789
سلام دوستان عزیزم و سلام ب لوبیا جوون ک انقدر بی منت و دلسوزانه زحمت میکشن 😍😍😍😍😘😘😘 من تازه عض ...

سلام عزیزم خوش اومدی😍

همراه ما باش و منتظر بهترینا 😉

ان شالله خدا یه پسر خوشگل و باهوش بهت میده😊❤❤🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من الان سونو شدم دوباره. به جز ضخامت اندومتر که ۲ شده بود!!!!! هیچ مشکل دیگه ای نداشتم. پس چرا این خونریزی لعنتی تموم نمیشه؟؟؟؟؟!!!!!!! 😣😣😣

خبری از فولی مولی هم نبود.‌

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
2805
آره منم میترسم دو تا اقدام گفتم بی خیال این ماه  دیگه یه اقدام میرم ببینم چی میشه . نمیدونم اگ ...

نمیدونم والا!!ولی یک اقدام اونم 48ساعت قبل تخمک چپ و راست نداره بیشتره دختر میشه

یک اقدام 24ساعت مونده تا تخمک گذاری 50 50هست

تعداد 3اقدام درفاصله 48ساعت مونده به تخمک گذاری احتمال پسر خیلی زیاد و در این مورد تخمک چپ و راست مداره

چند روز قبل از موعود پریودی میشه به  بیبی چک اطمینان کرد؟؟؟ مثلا یه هفته مونده باشه به موعود ممکنه  تست حاملگی رو نشون بدع؟ یا حتما باید بگذره؟؟؟ 

لطفااا اگ میدونین جوابم بدین

تو میتونی با لبخندت آدما رو عوض کنی🙃💌 ...خدایا مرسی🤍
چند روز قبل از موعود پریودی میشه به  بیبی چک اطمینان کرد؟؟؟ مثلا یه هفته مونده باشه به موعود مم ...

اگه مثبت بشه یعنی بارداری.‌ ولی باید دو سه روز بعدش آزمایش بدی که مطمئن بشی.‌

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚
خوب اب میگیره؟

لوبیا جون من یک کتاب دارم لیست رژیم پسر دختر رو داره انار رو نوشته ترش قلیایی هست !!! دوستان انار شیرین زیاده روی نکنن

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا سپاسسپاس سپاس . خدایا شکرت که یک روز دیگه طلوع افتاب زیبایت را دیدیم... لطفا برای باردار شدن دوستم دعا کنید...   خدایا بچه ها مو به خودت سپردم   خدایا سپاس سپاس سپاس
اهان،خوب یه بار اقدام شانس بارداری و پسر و میاره پایین.ایشالا این ماه،کیت بزن،بذار بگیم اقدام هاتو. ...

عزیزم الان عادتم از شنبه شدم.خواستم قبل کیت باز بدونم.چ روزی وقتی پرنگ شد یا فرداش؟

در ضمن برام دعا کن دیسک گردن شدید گرفتم نمیدونم ب فکر حاملگی باشم یا ن.چون باید ب چپ و راست بخوابم ن تخت باز.

برای پوزیشن نزدیکی داستان دارم نمیدونم چی شه

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
دلم اب میشه وقتی میخونم پستاتونو،اگه پسرم زنده بود امروز۲۵روزش بود،تمام دلخوشیم شده بیام اینجا بخونم ...

عزیزم خدا مصلحت مارو بهتر میدونه..ان شاالله زود باردار بشی و این روزای غمگینو فراموش کنی

خدایا شکرت.دوستای منم به حاجتاشون برسون......آمین
2809