2777
2789
عنوان

کاشت طبیعی ابرو

10145 بازدید | 35 پست

بچه ها کسی اینجا هست که موی طبیعی واسه ابروهاش کاشته باشه و راضی باشه؟ لطفا اگر خودتون  یا اطرافیانتون انجام دادید و نتیجش رو دیدید بگید. ممنون.

خداوندا به خاطر تمام نعمت هايت از تو سپاسگزارم
مامانم ۳ سال پیش کاشت

سلام😃

ببخشید من خیلی وقت بود که سر نزده بودم.

مامانتون راضی هستن؟

منظورتون همون کاشت مو هست دیگه؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه ها من بالاخره کاشت ابرو انجام دادم. هزینش حدود ۵ میلیون تومن شد. الان تقریبا سه روز گذشته و من منتظرم ببینم فرم نهایی ابروم چه جوری میشه. 

اسی،جون شما کل ابروهاتو کاشت زدی؟ببین من میخوام ی قسمت خیلی کوچیک از ابرومو کاشت بزنم چون موهای اون قسمت ریخته فقط ی ابروعه اونم ی قسمت کوچیکه الان تو راضی بودی؟و هزینش چقد شد برات

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
اسی،جون شما کل ابروهاتو کاشت زدی؟ببین من میخوام ی قسمت خیلی کوچیک از ابرومو کاشت بزنم چون موهای اون ...

ببین به نظرم واسه یه ابرو اینکار رو نکن. چون قسمتی که میکاری تا حدودی زاویه خوابش فرق میکنه تازه اگرم خوب در بیاره و این مشکل نباشه اون قسمت موهاش با قسمتای دیگه فرق داره و چون از سر گرفته میشه ضخیم تره واسه همین متفاوته

بچه ها من بالاخره کاشت ابرو انجام دادم. هزینش حدود ۵ میلیون تومن شد. الان تقریبا سه روز گذشته و من م ...

بمن میگی کی فرم ابروت رو‌متوجه شدی منم سه روزه کاشت کردم فعلا ورم داره نمیدونم خواب داره ابروهام یانه

بمن میگی کی فرم ابروت رو‌متوجه شدی منم سه روزه کاشت کردم فعلا ورم داره نمیدونم خواب داره ابروهام یان ...

تقریبا هفته دوم سوم متوجه میشی و بعد از یه ماه شروع به ریزش میکنه

ببین به نظرم واسه یه ابرو اینکار رو نکن. چون قسمتی که میکاری تا حدودی زاویه خوابش فرق میکنه تازه اگر ...

بنظرمن بهتره بره یه جایی که ضمانت بهش بدم که هم زاویه خاب ابروش رعایت بشه هم قرینه دربیارن من کل ابرومو کاشت زدم توی کلینیک رنسانس چون اصلاابرو نداشتم قشنگ الان ابروم خابشو داره 

خاله ی شوهرم دو ماه پیش کاشت اولش قیافش خیلی خشن شده بود ولی الان خیلی خوب شده ، دیروز دیدمش انگار 5 6 سال جوونتر شده بود . قیافش کلا دخترونه شده بود قبلا تتو داشت الان کاشت ابرو انجام داده من که خیلی خوشم اومد . رفته بود کلینیک دکتر نیلفروش زاده