2777
2789
عنوان

امروزکلی لباس نی نی خریدم 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 86 پست

ان شالله ک ب زودی قسمتت میشه و تن نی نی ت میکنی و حظ  میبری ب نظرم ی تیکه شو نذر کن امسال محرم  بزار تو گهواره حضرت علی اصغر . ان شالله ک محرم حاجت روا میشی منم میخوام همین کارو کنم ان شالله ب واسطه دستای کوچک حضرت علی اصغر گره از کار ماهم باز شه و خدا نی نی مونو بزار تو دلمون 😍🤲

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
ان شالله ک ب زودی قسمتت میشه و تن نی نی ت میکنی و حظ  میبری ب نظرم ی تیکه شو نذر کن امسال محرم ...

ممنون عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرهامن نمیرم مراسم شیرخوارگان اگه کسی خواست بره میدم میبره ممنون دوست عزیزم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرهامن نمیرم مراسم شیرخوارگان اگه کسی خواست بره میدم میبره ممنون دو ...

من هیچ وقت نرفتم .دو سال پیش مامانم برای خواهرم لباس نوزاد گرفت نذر کرد اگه خواهرم بچه دار شد لباس نوزاد ببره . محرم سال بعدش خواهرم باردار بود 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

سلام عزيزم ممنون كه جواب دادي ميخواستم در مورد نسخه اي كه براي سينوزيت داده بوديد شير و پياز سوال كنم من سه شب پشت سر هم خوردم اما هنوز نتيجه نداده ميشه بيشتر خورد يا صبر كنم ؟ميخواستم گياه خيار وحشي كه تبريز منطقه ارسباران هست رو پيدا كنم و براي سينوزيت استفاده كنم شنيدم صد در صد جواب ميده ولي يه خانمي ازش پرسيدم گفت فكرش رو از سرت بيرون كن اينقدر ميسوزونه تا يكي دو ساعت نميتوني خودتو پيدا كنيمن خيلي بهش اميد بسته بودم سوزشش هم مهم نيست ميخوام فقط خوب بشم شما اطلاعاتي در موردش نداريد

ممنون عزیزم انشاالله قسمت همه منتظرهامن نمیرم مراسم شیرخوارگان اگه کسی خواست بره میدم میبره ممنون دو ...

دوستم پستت رو خوندم ناخودآگاه گريه م گرفت امروز اگه خدا قبول كنه ٧٢تا آيت الكرسي ميخونم به نيت شهداي كربلا هر چند كه بنده ي خوبي براي خدا نيستم ولي خدا خيلي مهربونه

دوستم پستت رو خوندم ناخودآگاه گريه م گرفت امروز اگه خدا قبول كنه ٧٢تا آيت الكرسي ميخونم به نيت شهداي ...

ممنون عزیزدلم لطف داری خداقبولکنه😘😘😘😘😘

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

باشه عزيزم فعلا دارم قطره ي نازيل طب سنتي رو متحان ميكنم و روغن سياهدانه چشم عنبرنسارهم استفاده ميكنم شير و پياز هم فعلا چند شب استفاده كردم كه يه مدت ديگه هم ادامه ميدم ممنون عزيزم لطف كردي جوابمو دادي 

منم خریدم قبل از اینکه باردار بشم.یسال نشد باردار شدم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
منم خریدم قبل از اینکه باردار بشم.یسال نشد باردار شدم

خداروشکرعزیزم 😊😊😊😊

بیشتر ببینید
خداروشکرعزیزم 😊😊😊😊

ایشالله ک یسال نمیشه تو هم مثل من نی نی دار میشی

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
ایشالله ک یسال نمیشه تو هم مثل من نی نی دار میشی

ممنون گلم خداکوچولوتوبرات حفظ کنه

بیشتر ببینید
ممنون گلم خداکوچولوتوبرات حفظ کنه

خیلی ممنون🥰🥰🥰

عزیزم معجون خرما و سیاه دانه رو خوردی؟

من چنتا کار باهم انجام دادم زود شکر خدا مامان شدم بهت میگم شاید برای شما ام نتیجه داد

چله حق شناس رو خوندم

۳۰ هزار استغفار ...استغفر الله ربی واتوب الیه 

استغفار ۷۰ بند امیر المومنین هر شب تا دوماه یا سه ماه 

دارو طب اسلامی خوردم 

با معجون خرما سیاه دانه روغن زیتون 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   
عزیزم معجون خرما و سیاه دانه رو خوردی؟ من چنتا کار باهم انجام دادم زود شکر خدا مامان شدم بهت میگم ش ...

یه دنیاممنون 😘

بیشتر ببینید