2777
2789
عنوان

دعوا با زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 7211 بازدید | 116 پست
چیه ؟اول گفتی ک عربی بعد میپرسی ؟اینجوری میحرفید ؟سلام اشلونچ منظورت؟

خو رسمی میحرفی😕❤

منظورم اینه که ما اونحوری حرف میزنیم

گوجه____سبز سابق😕خدایی دیگه شماره ندارم گزارش نزنید😐😐😐خوبی نی نی سایت اینِ که تو دعوا و  کل کل میتونی صبر کنی جوابای بهتری یادت بیاد و بعد ریپ کنی😂😁❤🤞🏻بازیگر اینده😊😋البته که قبلا بازیگر هری پاتر بودم ولی چندسال دیگه منو تو تی وی میبینیییید دعااااکنید برام😃❤اگه لایک میکنم فک نکنید پستتون خیلی به دلم نشسته😊☺ن ن ن در اشتباهید😂😂🤣🤣🤣قشنگا من همه رو لایک❤ میکنم تا ببینم کامنتارو تا کجا خوندم ....گفتم یه وقت سوءتفاهم نشه😁از دگر خوبان تو افزون نیستی؟😏/باش خاموش!!چون تو مجنون نیستی!!!!!!🤫پروانه صفی دیده به او دوخته بودم🦋/وقتی که خبردار شدم سوخته بودم😕💥💣مامانم گفته زیاد نرو نی نی سایت از بس خوشگلی چشمت میزنن😌😌بی بی جی بابیجی بوووووو😁😁😁😁تو سوسک شوووووووودییییییییی 🤣🤣خیلی خب گریه نکن😪😢😕😕😕الان مثل طاااااوووووس قشنگت میکنم🦃🦃🦃🦃🦃عههعههه بوقلمون شدی کههههه ببشید چوب جااادووووم خلااااب شده😞😟صبر کن ....استکشرووو((اکسپکتو)) پااااتروووونوووووم جینگ😯😍😍😍👸🏻جان جان نگا چه خوشگل شد پدر سوووووخته((👸🏻))😃😄یبار معلم مطالعات احتماعیمون بهمون یه چیز قشنگی یاد داد حیفه بهتون نگم یه ورد معجزه آسا گفت هر کاری خواستید بکنید بگین خدایا شکرت که این اتفاق می افته مثلا خدایا شکرت که فردا امتحانمو خوب میدم ...خدایا شکرت که فردا روز خوبیه....خدایا شکرت که فردا میریم خونه ننه جون.😀دقت کردی خدایا شکرت که میشه..♡♡بشه ن هااااا مییییشه....😎🙂مادربزرگ خدابیامرزم هم یه چی قشنگ بهم یاد داد  هروقت هرچی  گم کردی وگشتی و پیداش نکردی یه فاتحه برا ام البنین بخووون همون موقع پیداش میکنی😍حتی برا کوچکترین و بزرگترین چیز😊معجزه میکنه 😗😗😗همه چیزایی که گفتم برا من معجزه کرده گفتم در اختیارتون بزارم امیدوارم بدردتون بخوره!!♤
عزیزم اینجوری نگو چون همسر ادم مهمه هر چیم باشه ایکبیری چزا؟؟؟😂

بیا بچه برو بخواب عه هنوز بیداری ک

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه بچه 1 سال و نیمه چی حالیشه ک بهش اینجوری بگه منکه باور نمیکنم 

بخدا منم حرفم همینه.چرا باید به بچه اینطور یاد بده؟البته بچه اش خیلی دوسمون داره.یهو میبینی نشستم از دور بدو بدو میاد بغلم میکنه.نمیدونم مشکلش چیه

خدا شاهده تو این ۶ سال که عروسمونه تا حالا تو بهش نگفتم.ولی نشد یکبار بهم سلام بده،تک دختر هم هستم.ی ...

حالا دعوا نکن باهاشون ول کن دیگه گذشته 

بعدشم اجازه نده به خاطر بچه ها خدایی نکرده زندگی زن داداشت و داداشت خراب شه اگه میخوای لاجب بچه ها حرف بزنی یه موفع که همه اروم شدن بنظرم بکو به داداشت الان نمیشه کاری کرد 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
2803
خدا شاهده تو این ۶ سال که عروسمونه تا حالا تو بهش نگفتم.ولی نشد یکبار بهم سلام بده،تک دختر هم هستم.ی ...

میگفتی به بچه خودش هرچی دلش میخواد بگه .داشت به بچه من توهین میکرد ولی همینکه جلو همه زد زیرحرفش یعنی گوه خوردمممم .

معمولا زنشون ایکبیریه،همچی نقش بازی میکنن که شوهرشون باورشون میشه

اره کلا برادر تا وقتی مجرده خوبه زن ک می گیرن دیگ اون ادم سابق نمیشن بی رحم و بی معرفت

مگر اینکه زن داداش ادم خوبی باشه ک اونم از صد تا یکی خوب در میاد

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
واقعا داشت همین حرفارو به بچه ش میگفت؟

بخدا.راستش اول فکر کردم با تلفن حرف میزنه با مادری چیزی،بعد یهو دیدم داره به بچه اش اینطور میگه داغ کردم پاهام میلرزید ،جوابشو دادنی صدام میلرزید شوکه شدم

2804
چندوقت پیش تو سایت داشتن ازت بد میگفتن ولی یادم نیست چی گفتن

کیا؟

مطمئنی؟

گوجه____سبز سابق😕خدایی دیگه شماره ندارم گزارش نزنید😐😐😐خوبی نی نی سایت اینِ که تو دعوا و  کل کل میتونی صبر کنی جوابای بهتری یادت بیاد و بعد ریپ کنی😂😁❤🤞🏻بازیگر اینده😊😋البته که قبلا بازیگر هری پاتر بودم ولی چندسال دیگه منو تو تی وی میبینیییید دعااااکنید برام😃❤اگه لایک میکنم فک نکنید پستتون خیلی به دلم نشسته😊☺ن ن ن در اشتباهید😂😂🤣🤣🤣قشنگا من همه رو لایک❤ میکنم تا ببینم کامنتارو تا کجا خوندم ....گفتم یه وقت سوءتفاهم نشه😁از دگر خوبان تو افزون نیستی؟😏/باش خاموش!!چون تو مجنون نیستی!!!!!!🤫پروانه صفی دیده به او دوخته بودم🦋/وقتی که خبردار شدم سوخته بودم😕💥💣مامانم گفته زیاد نرو نی نی سایت از بس خوشگلی چشمت میزنن😌😌بی بی جی بابیجی بوووووو😁😁😁😁تو سوسک شوووووووودییییییییی 🤣🤣خیلی خب گریه نکن😪😢😕😕😕الان مثل طاااااوووووس قشنگت میکنم🦃🦃🦃🦃🦃عههعههه بوقلمون شدی کههههه ببشید چوب جااادووووم خلااااب شده😞😟صبر کن ....استکشرووو((اکسپکتو)) پااااتروووونوووووم جینگ😯😍😍😍👸🏻جان جان نگا چه خوشگل شد پدر سوووووخته((👸🏻))😃😄یبار معلم مطالعات احتماعیمون بهمون یه چیز قشنگی یاد داد حیفه بهتون نگم یه ورد معجزه آسا گفت هر کاری خواستید بکنید بگین خدایا شکرت که این اتفاق می افته مثلا خدایا شکرت که فردا امتحانمو خوب میدم ...خدایا شکرت که فردا روز خوبیه....خدایا شکرت که فردا میریم خونه ننه جون.😀دقت کردی خدایا شکرت که میشه..♡♡بشه ن هااااا مییییشه....😎🙂مادربزرگ خدابیامرزم هم یه چی قشنگ بهم یاد داد  هروقت هرچی  گم کردی وگشتی و پیداش نکردی یه فاتحه برا ام البنین بخووون همون موقع پیداش میکنی😍حتی برا کوچکترین و بزرگترین چیز😊معجزه میکنه 😗😗😗همه چیزایی که گفتم برا من معجزه کرده گفتم در اختیارتون بزارم امیدوارم بدردتون بخوره!!♤
بخدا.راستش اول فکر کردم با تلفن حرف میزنه با مادری چیزی،بعد یهو دیدم داره به بچه اش اینطور میگه داغ ...

وضع مالی تو شوهرت چطور اخلاق شوهرت باهات خوبه شاید بخاطر اینا باهات بده

عزیزم اینجوری نگو چون همسر ادم مهمه هر چیم باشه ایکبیری چزا؟؟؟😂

یاد زن داداش خودم افتادم دو سال بچشو نمیاره ببینیم خیلی بی معرفت انقد خانواده م بهش خوبی کردن چقدر بخاطر اینکه حامله نمی شد هواشو داشتن بعد این بی معرفت نمیاد یه سر بچه رو ببینن

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
کیا؟ مطمئنی؟

بخدا اصلا یادم نیست کیا بودن و چی گفتن ولی میدونم درباره کاربر گوجه سبز بود

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
2805
بخدا.راستش اول فکر کردم با تلفن حرف میزنه با مادری چیزی،بعد یهو دیدم داره به بچه اش اینطور میگه داغ ...

بیخیال این رفتار بسیار زننده ی زن داداشت شو عزیزم

ولی همه ی تمرکزت رو تربیت بچه ی خودت باشه،بچه ها که بزرگتر که بشن دود همچین تربیتی میره تو چش خودشون(زن داداش و داداشت)

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
یاد زن داداش خودم افتادم دو سال بچشو نمیاره ببینیم خیلی بی معرفت انقد خانواده م بهش خوبی کردن چقدر ب ...

اخی میفهمم با اینکه داداش ندارم خودم خب عمه ای دلت میخواد ببینیش حق داری من خالم عاشق خواهر زاده هامم دلم زوذی براشون تنگ میشه چرا اخه نمیار؟؟ قهر اونم دوسال؟؟؟؟

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
2801