2777
2789
عنوان

کیا تو کرونا ناخواسته باردار شدن ؟نمیترسین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 130 پست
تاتی جان تبریک میگم،یعنی شمام ناخواسته باردارشدی،یاخودتون خواستین

ممنون مهربون ❤❤

من ای یو دی داشتم اردییهشت دیدم همش لکه بینی دارم فکر کردم بهم نساخته ای یو دی رفتم درش آوردم دیدم که هنوز لکه بینی دارم ماما گفت روزی دو تا قرص ال دی به مدت پنج روز بخور تا پریود بشی  که خوردم ولی پریود نشدم به بدبختی پیش دکتر نوبت گرفتم گفت باید آزمایش حاملگی بدی چرا قرص خوردی دادم مثبت بود گفتم یه بجه فلج مغزی و یه بچه کوچیک دارم و میخوام سقطش کنم با بدرفتاری از مطبش بیرونم کرد و خودم رفتم دارو گیاهی از عطاری خریدم خوردم ولی خب سقط نشد دیگه شوهرم گفت ولش کن نمیخواد سقطش کنی گناه داره 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا که دلم نمیشه براتون سوزوند چه اخلاقهای بیخودی دارید

دلسوزی با توهین به مادر جور در نمیاد گلم  

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  
برو بابا گفتم شخصیه به اون چه تو هم حالت خوش نیست

با مادرشوهرت خوب شدی ؟من همونم ک خیلی با مادرشوهرم مشکل پاشتم چنبار باهم درودل کردیم ولی نمیدونم منو یادت میاد یا نه گفتم نمیرم باشون تو یه ساختمون زندگی کنم 

ممنون مهربون ❤❤ من ای یو دی داشتم اردییهشت دیدم همش لکه بینی دارم فکر کردم بهم نساخته ای یو دی رفتم ...

آخی عزیزم پناه برخدا،ان شالله که نی نی صحیح وسالمه،کسی تو زندگی کسی نیس ومن نمیتونم  بگم چراب فکرسقط بودی یانبودی،ایشالا هرچی خیره برات پیش بیادعزیزم،قدمش مبارک،

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
آخی عزیزم پناه برخدا،ان شالله که نی نی صحیح وسالمه،کسی تو زندگی کسی نیس ومن نمیتونم  بگم چراب ف ...

ممنون مهربون زنده باشی 🙏🙏❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
با مادرشوهرت خوب شدی ؟من همونم ک خیلی با مادرشوهرم مشکل پاشتم چنبار باهم درودل کردیم ولی نمیدونم منو ...

آهان یادم اومد من از اونجا اومدم بیرون بعد بلافاصله باردار شدم🤣🤣🤣

پسرم ❤❤😍😍😘😘