دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلااااااااااااام عزیزم مایای خوشگلم تولدت مبارک. ملی جون بهت تبریک میگم سالروز مادر شدنت رو. خدا رو شکر که روز تولد فرشته کوچولو بهش خوش گذشته . ببووووووسش زیاد
سلااااااااااااام عزیزم مایای خوشگلم تولدت مبارک. ملی جون بهت تبریک میگم سالروز مادر شدنت رو. خدا رو شکر که روز تولد فرشته کوچولو بهش خوش گذشته . ببووووووسش زیاد
جانم هزار ماشالله مهدیه زهرای نازم چقدر خوشگل و خانم شده. عزیزم چقدر موهاش بلند و ناز شده . جیگرشو برم با این لباسای خوشگل و ژستهای دلبریش. دست مامان جونت هم درد نکنه که مثل هر سال کلی تدارک دیده و زحمت کشیده. تولد پروانه ای ِ خیلی قشنگی شده . تاج سرش و کیک و لباسش عالیه. زهرا جااااااااااان فقط با عرض شرمندگی اگه میشه برای من دوباره یه اس ام اس بده چون گوشیم ریست شده و شماره ات رو ندارم. تبریک منو با کلی تاخیر بپذیر. انشالله که فرشته کوچولوم شاد و سلامت کنار شما بزرگ بشه و عروس بشه و خوشبخت میبوسمش هزار تا
salaam mamana khobi hame? merci az inke be yade mano o kian hastin manam tavallode hameye bacheharo tabrik migham o mibusameshun be esrar mahrave jun chand ta akx az kian mizaram
وایییییییی خدا کیان جیگرمونو رویا جون بالاخره عکساشو گذاشته ....کلی فرق کرده این شازده پسر هر چی میگذره بیشتر شبیه خودت میشه ماشالله به این اقای نمازخون بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسس