2777
2789
میخواد عزیزم. فقط در صورتی نمیخواد که دیگه قطر توده خیلی کوچیک باشه مثلا نیم سانت.  منم چون سن ...

انشاالله زودتر این روزها تموم میشه و روزای خوب میاد 

برای منم دعا کن که واقعا فیبروادنوم باشه و اشتباه نباشه چون اینطوری دوماه درمانم عقب افتاده

انشاالله زودتر این روزها تموم میشه و روزای خوب میاد  برای منم دعا کن که واقعا فیبروادنوم باشه ...

ایشالا که هیچی نیس عزیزم. پیش چنتا دکتر برو پیگیری کن که خیالت راحت بشه. استرس هم اصلا به خودت وارد نکن😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام استارتر عزیز

حالت چطوره ؟الان بهتری خدا رو شکر

در مورد عوددش نگران نباش ،بشزطی که امید و روحیه داشته باشی ،ما یکی از اسناهامون تو ۲۸سالکی سرطان سینه گرفت الان ۶۰سالشه .خب عمر طبیعی شو کرد دیگه 😄

در ضمن منم فیبروادتوم و کیست کمپلیکه و نکروز چربی دارم تو ی سینه م،همه رقمشو دارم 😂

سلام استارتر عزیز حالت چطوره ؟الان بهتری خدا رو شکر در مورد عوددش نگران نباش ،بشزطی که امید و روحی ...

سلام عزیزم. خداروشکر بهترم. شیمی درمانی و پرتودرمانیم تموم شده و الان دارم هورمون درمانی میشم. مراحل سختش گذروندم خداروشکر.

مرسی از روحیه ای که بهم دادی عزیزدلم❤❤❤

2803
سلام عزیزم. خداروشکر بهترم. شیمی درمانی و پرتودرمانیم تموم شده و الان دارم هورمون درمانی میشم. مراحل ...

اره عزیرم همه چی به روحیه ست ،وقتی بعضی ها میتونن با وجود سرطان سینه ۲۰سال۳۰سال عمر کنن چرا تو نتونی،وقتی امکانش هست پس تو هم باید اونطوری باشی

از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر و قدر الانت رو بدون و به نحو احسنت ازش استفاده کن

ممنون ایواجون. آره خداروشکر من زود فهمیدم و به غدد لنفابیم نزده و حتی بافت سینه ام رو هم درگیر نکرده ...

ببخشید که میپرسم.

میخوام بدونم شیمی درمانی چیه؟

دقیقا چیکار میکنن؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
اره عزیرم همه چی به روحیه ست ،وقتی بعضی ها میتونن با وجود سرطان سینه ۲۰سال۳۰سال عمر کنن چرا تو نتونی ...

یعنی کسایی که سرطان سینه میگیرن ، اگه خوب بشن فوقش ۲۰ تا ۳۰ بعدش زنده هستن؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
ببخشید که میپرسم. میخوام بدونم شیمی درمانی چیه؟ دقیقا چیکار میکنن؟

خواهش میکنم عزیزم. یسری دارو رو مثل سرم از طریق رگ تزریق میکنن. تعداد جلساتش هم با توجه به نوع تومور ، دکتر تعیین میکنه. مال من ۶ جلسه بود

2804
خواهش میکنم عزیزم. یسری دارو رو مثل سرم از طریق رگ تزریق میکنن. تعداد جلساتش هم با توجه به نوع تومور ...

انشالله که دیگه هیچوقت درگیر نشید و در سلامت کامل زندگی کنید👌❤

عزیزم الان حالت خوب شده ؟برامنم توسونو گفتن فیبروادنوم ولی من میترسم 

آره عزیزم. مراحل درمانم تموم شده و الان حالم خوبه.

نگران نباش چیزی نیس عزیزم. به من توی سونو نگفتن فیبروادنومه. گفتن سریع برو نمونه برداری.

شما رو نمونه برداری که نفرستادن؟؟

2805
آره عزیزم. مراحل درمانم تموم شده و الان حالم خوبه. نگران نباش چیزی نیس عزیزم. به من توی سونو نگفتن ...

خداروشکر که درمان شدید ان شالله که همیشه سلامت باشی

من به تازگی با انجام سونو متوجه توده شدم 

ممنون میشم راهنمایی کنی پیش کدوم دکتر و کدوم بیمارستان رفتی 

خیلی نگرانم 😭😭

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
خداروشکر که درمان شدید ان شالله که همیشه سلامت باشی من به تازگی با انجام سونو متوجه توده شدم  ...

ممنون عزیزم. 

نگران نباشید میدونم خیلی الان حال روحیتون بده من خودم این روزها رو گذروندم ولی چشم به هم بزنی همش زودی میگذره.

اگر تهران هستید من پیش دکتر احسان هدایتی توی بیمارستان پاسارگاد عمل شدم.

و دکتر انکلوژیستم هم دکتر عدنان خسروی بود و توی بیمارستان نیکان شیمی درمانی شدم.

شما چندسالتونه؟ توده تون چندسانته؟

خداروشکر که درمان شدید ان شالله که همیشه سلامت باشی من به تازگی با انجام سونو متوجه توده شدم  ...

از دکترهام هم خیلی راضی هستم بخصوص دکتر انکلوژیستم.

و اگه قرار بود جراحم رو عوض کنم پیش دکتر موسی زاده عمل میکردم ایشون هم خیلی جراح خوبی هستن.

2801