2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهنوشا جان من الان پیامتو خوندمهر چی سریعتر یه مدرسه خوب پیدا کن و عزیزتو ببر که تو مقطع بالاتر گرفتار میشی .من چند تا از مادرا شنیدم که مدرسه صدر تو میدان ولیعصر ووچه مولای خوبه.مدرسه بشارت موعود خوبه اگه مسیرش بهت بخوره تو کردستان شمالیه اون مطمئنم ولی بدبختی به خونه ما دوره و شوهرم نمیزاره بچه ام بره.خلاصه بگم که فکر مدرسه باش و به مادرای پنجم بگو گول حرفای مدیرمدرسه رو نخورن .معلم ششم خیلی کم کاری میکنه و بچه ها شدید افت تحصیلی دارن
عجب خیاط ماهریست دنیا...دل هیچکس را برای من تنگ ندوخت....
راستش دوست من دو تا پسراش اونجا میرفتن خیلی راضی بود میگفت خیلی خوب کار میکنن .ولی از پویش راستشو بخوای خیلی بد شنیدم .مهر ولایتم که هرگز نرو چون واقعا کادرش کم کاری میکنن و معلماش میان برای تفریح و درس ها نه پرسیده میشه نه ریاصی خوب درس داده میشه
راستش دوست من دو تا پسراش اونجا میرفتن خیلی راضی بود میگفت خیلی خوب کار میکنن .ولی از پویش راستشو بخوای خیلی بد شنیدم .مهر ولایتم که هرگز نرو چون واقعا کادرش کم کاری میکنن و معلماش میان برای تفریح و درس ها نه پرسیده میشه نه ریاصی خوب درس داده میشه
سلام هستی جان خیلی لطف کردی باشه فردا میرم.صدر زنگ زدم گفت اصلا جا نداریم .تربیت مدرسم که از تابستون گفته بود جا نداریم دیگه نمیدونم چیکار کنم..بازم ممنوننم
فردا هم صدر میرم هم شهریار تا ببینم خدا چی میخواد.متاسفانه توی منطقه شش مدرسه خوب کمه ..دستت درد نکنه خیلی بزرگواری کردی هستی جان . موفق شاد باشی.
سلام به همگی
مهسا جان ممنون از جوابتون یه سوال دیگه پسرت از کلاس اول اونجا بوده چرا زودتر مدرسه رو عوض نکردی
من مدرسه شهریار رو رفتم خیلی خوشم نیومد فضای مدرسه یه ساختون جنوبی بود طبق معمول قدیمی
حرفای مدیرشونم خیلی به دلم نشست خواستید برید ساعت تعطیلی بچه ها باشه بهتر از چند نفر میتونید سوال بپرسید به حرفای مدیر مدرسه نمیشه اعتماد کرد
حنان رو میگن از بیرون اسم در کرده خیلی هم خوب نیست
صدر رو یکی از همکارم ازش تعریف میکرد فکر کنم صدر از نظر سابقه مدرسه از اون دوتا قدیمی تر باشه
ممنون میشم رفتید نظرتون درباره اون مدارس اینجا بگید
2810