2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست
طبعم ک شدیدا سرده  تیروئیدمم کم کاره خیلی اذیتم میکنه  شیر جی؟ اونم سرده اگر با زنجبیل و ...

عزیزم اگر طبعت سرده نباید سردی بخوری گرمی بخور

مثلا همین ارده و شیره خرما هر دوش گرمن با هم قاطیش کن مقدار ارده کمتر ،،هم بدنتو گرم میکنه هم متابولیسمتو بالا میبره و لاغری رو بهتر میکنه

اما سردیجات رطوبت بدن رو بالا میبره و انگاری پف میکنیم و روند کاهشم کم میکنه

به حکمتش دل بسپار 🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طبعم ک شدیدا سرده  تیروئیدمم کم کاره خیلی اذیتم میکنه  شیر جی؟ اونم سرده اگر با زنجبیل و ...

عزیزم شما اگه طبعت شدیدا سرده کلا دور چیزای سرد را خط قرمز بکش مصلح به درد کسی میخوره که طبعش معتدل باشه.برای چربی سوزی اگه مشکل دیگه ای جز تیروئید نداری زردچوبه،دارچین،زنجبیل بخور هر روز به عنوان دمنوش مخصوصا قبل ورزش.بعدم میگه مرزنجوش خوبه برای تیروئید با یه سری داروهای طب اسلامی کنارش بخوری.حالا همون مرزنجوش را بجوشون اول شب و اخر شب دو بار بخور نهایت با عسل شیرین کن.من یه چند روزی خوردم بهم انرژی داد ولی فعلا تو اقدام بارداریم قطعش کردم فقط قرص تیروئید می خورم.بعدم این که منم وزنم کم نمیشد یا حتی افزایش هم داشتم بعد ریتم کالری دریافتیم را عوض کردم با رعایت کالری هفتگی البته با هماهنگی سپیده جون،سپیده جون گفتن من اطلاعی ندارم هر طور خودت صلاح میدونی ،الان 4 هفته هست ریتمش را عوض کردم تقریبا هفته ای نیم کیلو کاهش را داشتم.البته من شروع رژیمم با همین گروه بود قبلا کاهش نداشتم.بعضی دوستان قبلا مثلا 20 کیلو کاهش داشتن بعد اومدن این جا ادامه میدن که خوب طبیعی هست کاهش نداشته باشن یا کم باشه

دعای نی نی سایتیها میگیره.دعا کنین صلاح باشه خدا خیلی زود همین امسال، بعد این همه چشم انتظاری نی نی های سالم و صالح از خودمون روزیمون کنه
@مامان_الیساهستم2    سهیلا جون تو مانکن گوشت تکه و سهم اندازش دقیقا چقده میشه بهم بگی😁

والا نمیدونم من کرفسی ام😀.

از مانکنی ها بپرس

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
2803
@golgoliiiiiiiiiiii      عزیزم وزنتو چرادنگفتی؟

پری فک کنم جمعه بهت گفتم که اگه اجازه بدی این هفته وزن نکنم . دو روزش که حالم خوب نبود نشد کالری شماری کنم و ورزشم نداشتم . فک کنم پستم و فقط لایک کردی . 

سلام شبتون بخير ميشه چالش گلاب كليسيرين رو يه بار ديگه بزاريد

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

@مامان_الیساهستم2    

سلام سرگروه جان. اولین گزارشم به شما. دلم واسه شیرین جون خیلی تنگ شده😞

چالش 86 روزه. ( چند روز نبودم نمیدونم چند روز مونده 😀😀) 

مجاز 1200 کالری

مصرفی 1194 کالری

آب 18 لیوان تا الان

صبحانه 229 کالری

نان سنگک 40 گرم + حلوا ارده 25 گرم

میانوعده 224 کالری

شیر کم چرب 1 لیوان + خرما 10 گرم + سیب 110 گرم + آلو  زرد 100 گرم

ناهار 430 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم + کته کم چرب 6 قاشق + خورشت قیمه بدون سیب زمینی 4 قاشق + ماست کم چرب 80 گرم 

میانوعده 156 کالری

مغز فندق خام 6 گرم + مغز پسته خام 4 گرم + هلو وزن شده با هسته 135 گرم + آلو سیاه وزن شده با هسته 120 گرم

شام 155 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم + بادمجان ابپز 120 گرم + کشک 35 گرم + مغز گردو 5 گرم + پیاز داغ 5 گرم

صبح 1 ساعت پیاده روی

ورزش قدرتی نداشتم چون پریود شدم و حالم زیاد خوب نبود. ببخشید

چای سبز 2 لیوان 

ماسک جوانه گندم و ماست + قبل از خواب  ماسک گلاب و گلیسیرین

مسواک صبح و شب

مولتی ویتامین

از فردا اگه کمر درد نداشتم جبران میکنم😉

نمیدونم والا حتما مشکل داره تکدونت خواهر 😁

تگدونم خرابه یعنی 🤣

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2804
عزیزم شما اگه طبعت شدیدا سرده کلا دور چیزای سرد را خط قرمز بکش مصلح به درد کسی میخوره که طبعش معتدل ...

چجوری ریتمش رو عوض کردی؟ مرزنجوش بهت انرژی میداد؟چ خوب

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عزیزم شما اگه طبعت شدیدا سرده کلا دور چیزای سرد را خط قرمز بکش مصلح به درد کسی میخوره که طبعش معتدل ...

از من میشنوی تا وزنت نشده ۶۰ کیلو حامله نشو من ۷۰ بودم ماه اول 

ماه نهم شدم ۹۶

اونقدر بارداریم و زایمانم بخاطر وزنم بد بود بود بود ک خدا میدونه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
😍😍😍😍😍😍😍😚😚😚😚👌👌👌👌👌 عالی 

عااااشقانه# سرگرووهم# ❣️❣️❣️❣️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
2805
متوجه شدم ....الان دیگه واقعا دو روزه نازلی سخن نگفت😢😢جاش خیلی خالیه ایشالا ک مشکلی واسش پیش نیومد ...

نمياد ديگه😩

پس ما بدون سر گروه چيكار كنيم ؟؟

من امروز ٨٥٥٠٠ بودم 

هدفم ٦٩

گروه عوض نكنم 

١٦.٥٠٠ اضافه دارم🤦🏼‍♀️🙈

@بامداد_خمار    

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
آره امیدوارم منتظر میمونیم ببینم چی میشه

ايشالله زود برگرده😐😔

2801