2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@zizigoli    

ایدا جون من امروز گند زدم خیللی واقعا..میصه گزارش ندم متسفانهوبعد مدت ها رفتم خونه مامانم دور هم اصلا گوش نمیدن که رژیمی میتونم فردا یه روز اضافه تر فست باشم ..گزارش شرم اورمو ندم امروز؟

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

گزارش#

٥٠روز_تا_خوش_اندامي#  

صبحانه:نيمرو عسلي+سنگك+چاي

ناهار:خوراك لوبيا چيتي+لواش

عصرونه:اب طالبي بدون شكر+الو قطره طلا+شليل انجيري+كلوچه فومن

شام:كله گنجشكي+يه تيكه سنگك

بعده شام:چاي+خرما

مجاز:١٢٣٣

مصرفي:١٢٠٠

٤٨٠ تا هم سوزوندم

چاي سبز نخوردم چندشم ميشه خريد نرفتيم متاسفانه كه تي بگشو بگيرم ببخشيد عزيزم

ورزش✅

چالش گلاب✅

چالش چوب✅

چالش چرخش روسي✅

اب✅

ويتامين✅

@سمیه1396    

🥀🌈
2803

گزارش#  

@pari95    

5/12

چالش ۸۶ روزه 

ناشتا :آب ولرم +سرکه سیب

صبحانه:نان +نیمرو (با روغن کنجد)=۴۵۰

میان وعده :میوه=۳۰۱

ناهار=بال+سینه مرغ گریل شده=۳۵۵

میان وعده =شیر+چندعدد آجیل =۳۰۰

شام:سوپ جو=۲۷۴

مجاز۱۷۰۰

مصرفی۱۶۸۰

۹ لیوان آب 

۲۵ دقیقه ورزش 

حرکات قدرتی شکم 

حرکات قدرتی پا

چایی سبز +دارچین و زنجبیل 

پری جون میگم که من برا تنظیم خوابم قبل خواب باید ماست یا شیر بخورم  ساعت ۱۲ میخوابم

میتونم بخورم یا نه ؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

@pari95‍  جووووونه دلم 🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@zizigoli     ایدا جون من امروز گند زدم خیللی واقعا..میصه گزارش ندم متسفانهوبعد مدت ها ر ...

باشه اشکال نداره 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
2804
گزارش#   @pari95     5/12 چالش ۸۶ روزه  ناشتا :آب ولرم +سرکه سیب صبحانه: ...

بخور عزیزم عیب نداره 👌👌👌🌷🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
آره  الان ۲ روزه نیستش

متوجه شدم ....الان دیگه واقعا دو روزه نازلی سخن نگفت😢😢جاش خیلی خالیه ایشالا ک مشکلی واسش پیش نیومده باشه زودی برگرده

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
2805
❤❤❤😘😘

سلام عزیزم 

نمیتونم تگت کنم 😑

صبحانا ۵۱ گرم نان یه قاشه مرباخوری خامه و ی ق غ عسل و چای و حلوا ارده ۱۲ گرم ۲۸۴ کالری 

ناهار ۷ ق پلوکته و دو ق غ خورشت بامیه و ۷۰ گرم ران مرغ ۳۳ گرم اب مرغ ۴۲۷ کالری 

شام ۱۲۰ گرم کتلت و نصف باگت ۵۰ گرم و ی گوجه فرنگی خام ۴۶۷ کالری 

میان وعده ۱۰ تا بادوم هندی ۴ تا انجیر ۱۴ گرم گردو یه هلو یه بستنی ۴۹۸ کالری 

مجاز ۱۶۸۰ 

مصرفی ۱۶۸۰ 

یه ربع ورزش با اپلیکیشن و یه ست ۲۰ تایی روسی 

چالش حذف فست فود و نوشابه 😊

۸ لیوان اب 

مولتی دیروز خوردم 

چالش چای سبزم نمیتونم بهم نمیسازه چای سبزم حالم بد میشه 

عزیزم میدونم نونم زیاد بود ان شاالله بیشتر رعایت میکنم 

بوس تمااام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

الان این چیه خب چیکا کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
متوجه شدم ....الان دیگه واقعا دو روزه نازلی سخن نگفت😢😢جاش خیلی خالیه ایشالا ک مشکلی واسش پیش نیومد ...

آره امیدوارم منتظر میمونیم ببینم چی میشه

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
2801