2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست
قربونت شکر  وزن اولیه ۹۹ وزن هدف ۷۰ وزن این هفته که البته دیروز وزن کردم ۹۲۵۰۰ امروز باز وزن ک ...

اينم عاقبته كاره منو تو خواهر

منم ديروز ٧٠.٠٥ بودم امروز ٧٠.٥٠٠ 

آي خورد تو ذوووقم بعده صبحونه تازه دستشويي رفتم گفتم بزار وزن كنم ببينم شايد درست شده باشم ديدم نخيييير عصابم خورد شد ترازورو برداشتم گذاشتم بالا اپن دستم بهش نرسه

🥀🌈
آخه مگه قرار نبود براي اينكه انگيزمون بره بالا و جلوي ديگران رومون نشه زياد بخوريم بگيم كه رژيم هستي ...

هر کس ی سبکی داره من نمیگم رژیمم هر وقت میرم اونجا اگ وایخ ناهار باشه میگم صبحونه دیر خوردم میلم نمیکشه اگ شب برم میگم عصرونه زیاد خوردم ب همین راحتی بعد ک میپرسن چ خوب شدی لاغر شدی چیکا کردی ؟؟ میگم عععععه لاغر شدم ن بابا نع کاری نمیکنم ک..😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@عروسترکم    

وزن اولیه 87.   وزن هفته قبل82.   فعلی🎈.    هدف70

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
2803
باشه عزیزم ممنون. امضامم بخون❤

عزیزم امصاتو خوندم فقط من چون کاهشم خوب بوده تا الان از پری جونم پرسیدم چون بچه هم شیر میدم فست نمیتونم بگیرم و برنجم روزی یبار میخورم یعنی یا شب یا ظهر چون اگه نخورم به شدت صعف میکنم  حالم بد میشه من ازونا بودم که ناهر و شام دوتا بشقاب پر میخوردم البته ۷ تا ۸  قاشق سعی میکنم بیشتر نشه و ناهار باشه حالا اگه  شما اجازه میدی فعلا این رویه رو پیش ببرم ؟

نان هم ۴۰ گرم صبحانه میخورم 

ورزشم با اپلیکیشن ۳۰ روز شکم تخت انجتم میدم که دوزی یه ربع میشه تقریبا چالش روسی رو هم انجام میدم فقط این ورزش هایی که زدی مثلا نوشته پروانه ۲۰ بار ۴ دور یعنی ۸۰ تا پروانه ؟؟😶😶ببخشید خیلی سوال پرسیدما 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
من اصلا علاقه ای ب بستنی ندارم و نمیخورم  شیرینی جاتم خیییییییییلی کم مثلا هفته ای دو سه دونه ...

ورزشتو بیشتر کن میتونی؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
باشه عزیزم ممنون. امضامم بخون❤

با من مهربون باش  سر پلو و ورزش 

متابولیسمم خوبه ایشالا زود از دستم راحت میشی 😁😁😁

هر کس ی سبکی داره من نمیگم رژیمم هر وقت میرم اونجا اگ وایخ ناهار باشه میگم صبحونه دیر خوردم میلم نمی ...

چه كارخوبي كردي شما براي من نميشد  چون با دخترم داريم باهم لاغر ميكنيم اون گفته بود كه با مامانم رژيم گرفتيم 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
2804
قربونت💋💋💋♥️♥️فقط سهیلاجان من پنج کیلوبیشترشده کالریم دوباره محاسبه کنم 

اره گلم هر 5کیلو کاهش باید100تا کم کنی از مجازت

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
اينم عاقبته كاره منو تو خواهر منم ديروز ٧٠.٠٥ بودم امروز ٧٠.٥٠٠  آي خورد تو ذوووقم بعده صبحون ...

اره حالا کدومو در نظر میگیری ؟به نظرم که کمتره درست تره

منم دیگه نمیکشم زودتر از بکشنبه  😶😶

@فریماهی   @نارگلینا     @شب_بیدارم    

به روی چشمااام 

اما هر روز نمیتونم استفاده کنم فشارم رو میندازه افتضاااااح اما کاسک دور چشمش رو حتمااااا♥️♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
2805
هر کس ی سبکی داره من نمیگم رژیمم هر وقت میرم اونجا اگ وایخ ناهار باشه میگم صبحونه دیر خوردم میلم نمی ...

ولی من گفتم اونجوری میبینم زیر ذره بینم تلاشم بیشتر میشه بقیه هم حالا مثه من کمتر میخورن قبلا که رژیمام بی نتیجه بود مثه شما میگفتم چون وسطش زیرابی میرفتم 🤣🤣

سلاااااامممم جنرال موتور مننننننن😍😍😍😍😄😄😄 ماشالا بهت عزیززم  تبریک میگم خوشگلم 🌷🌷🌷🌷

‌واااااای عشق منی پرییی جوووووون دلم 

مرسی برا پیگیریا و زحمتات اگه نبودی اگه تاپیک نبود من هیچییییییی نبودم 😍😍😍😍🥰🥰🥰🥰 یه دنیا ممنونم💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
2801