2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست
سلام گلم خوبی؟❤❤ خوش اومدی 😂 وزن اولیه و فعلی و هدفتو بهم بگو پروفایل و امضاتم عوض کن❤❤

قربونت شکر 

وزن اولیه ۹۹ وزن هدف ۷۰ وزن این هفته که البته دیروز وزن کردم ۹۲۵۰۰ امروز باز وزن کردم ۹۳ هرکدوم صلاحته در نظر میگیرم امروز شکمم کار نکرده بود و دیروز خیلی خورده بودم با عرض معذرت 

پروفایلمم زدم نوشت تایید بشه میاد امضامم اکی شد 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم به پری جون گفته بودم ،از امروز گزارش میدم  به شما گزارشم و بدم؟

سلام گلم نه پری جون هستن به خودشون گزارش بدید 🌹

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
آره واقعا نباید توقع داشت وليبا اینکه دخترم ۵ کیلو کم کرده بود هی اونو تشویق میکردن باریکلا و آ ...

خب دخترت نوه ست شما عروس 🤣🤣به همین وضوح 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2803
سلام گلم خوبی؟❤❤ خوش اومدی 😂 وزن اولیه و فعلی و هدفتو بهم بگو پروفایل و امضاتم عوض کن❤❤

سپیده جان من بچا ها رو ک امروز اومدن گروهت رو وارد لیست کردم 

هفته بعد شما واردشون کن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
درست برعکس منی شما....من اصلا دوس ندارم خانواده ی شوهرم بفهمن ک رژیمم ....بعدم اونا از حسودیشون چیزی ...

آخه مگه قرار نبود براي اينكه انگيزمون بره بالا و جلوي ديگران رومون نشه زياد بخوريم بگيم كه رژيم هستيم منم رو همين حساب به همه ميگم و اينكه واقعا انگيزم براي رژيم بالا رفت وقتي ديدم اينقدر حسودن 😂😂

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
ببین شیرینی جاتو بستنی و هله هوله نخور برنج و نون کمتر بخور ابپز بخور ببین تغییری میکنی یا نه 

من اصلا علاقه ای ب بستنی ندارم و نمیخورم 

شیرینی جاتم خیییییییییلی کم مثلا هفته ای دو سه دونه بیسکوییت اونم رژیمی 

قندو شکر نمیخورم 

نونم کم دیگه چیکار کنم 😭میدونم مشکلم کم کردن نیس چون خوب کم میکنم اما هفته ی بعدش دقیقا همون برمیگرده با اینکه رعایت میکنم 

این واسم سواله😞😞😞😞😞😞

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
فدات عزیزم مواظب خودت باش😗😗😗

حلال کن گلم این مدت اذیت شدی 💋🤝

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 تو هم مراقب خودت باش مهربون ♥️

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
2804
حلال کن گلم این مدت اذیت شدی 💋🤝 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 تو هم مراقب خودت باش مهربون ♥️

فدات شم عزیز دلم ممنون بابت کمکات 

البته هنوزم باااااید باشی 😝😬😬😂🤣

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2805
آخه مگه قرار نبود براي اينكه انگيزمون بره بالا و جلوي ديگران رومون نشه زياد بخوريم بگيم كه رژيم هستي ...

منم میگم اونجوری زیادم اصرار نمیکنن که بخور بخور بکنن هم گوش نمیدم 

@عروسترکم   سلام سرگروه جان

وزن اولیه ۸۳ 

وزن هفته ی قبل و نمی دونم فک کنم ۷۵/۷۰۰ بودم درست یادم نیست  

وزن این هفته ۷۵/۵۰۰

وزن هدف ۶۵

این هفته خیلی گرفتار بودم نتونستم خوب رعایت کنم 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
2801