2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست
تگش کردم عزیزم

ممنون

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

گزارش#  

صبحانه:بربری۲کف+پنیر+خرما+چای(۲۴۷)

ناهار:فلافل+کاهو+گوجه+خیارشور+سس کچاپ(۳۱۳)

میانوعده:چای سبز+خرما+هندوانه+گردو+هویج+بادام(۳۶۱)

شام:شیر+کیک خودم پز۵۰گرم(۳۲۶)

مصرفی:۱۲۴۸

مجاز۱۲۶۰

ورزش:تردمیل+چالش ران+بازو

چالش چوب ۲حرکت ۶۰تایی

فقط ۷۲روز مانده تاهدف لاغری و جذابیت🥰

آب۸لیوان

@خانومه_مانكن    

@مامی_خوشگل    

@لولیتا_ناباکوف    

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. بازم کاهش خوبی داشتی. آفرین ناامید نشو روند لاغر شدن ثابت نیست. ایشالا هفته ی بعدی یه ک ...

ممنون انشالله 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
2803
منم همینم زود چاق زود لاغر بیوفتم رو دور چاقی تا نترکم ول نمیکنم 😄

عزیزدلم😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
2804
مبارکه عزیزم😘😘😘🎀🎀

چالش جدید مشخص نشده؟ چون قرار بود هفتگی باشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
کدوم اپلیکیشن خواهر ب منم بگو🥺🥺🥺

کاهش چربی وشکم صاف در۳۰روز عزیزم

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
2805

@مامان_الیساهستم2    

گزارش#  

سلام عزیزم خوبی؟

کالری مجاز 1340

کالری مصرفی 1325

صبحانه:نان و پنیر

ناهار:یکم مرغ از دیشب مونده بود +5 قاشق برنج

میان وعده:نسککافه+هندوانه

شام:خوراک  کوشت چرخ کرده

ورزش انجام شد

آب8 لیوان‍

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

گزارش#  

@zizigoli    

۷۴روز# تا خوش اندامی

صبحانه:لواش۵کف دست+لیقوان ۲قکطی کبریت+عسل ۱قاشق+گردو۳تا:۴۷۲ کالری

ناهار:۸قاشق لوبیا پلو+۱لیوان دوغ:۳۹۲کالری

شام:۱سمبوس گوشت:۳۰۸ کالری

میانوعده:۴هلو و ۱زردالو:۲۰۸کالری

ورزش:نداشتم 

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
2801