2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست
نه بابا😂  با عذاب وجدان میخورم😆

خخخخخخ عیب نداره بعضی وقتا ادم واقعا نیاز داره از رژیم خسته میشه تجربشو داشتم این اواخر الان که کلا تو دیگ بسر میبرم 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
عه خب یک کیلو لباساته.

سهیلا چقدکم کردی

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گزارش# شیردهی# ۷۳روزتاموفقیت#  

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

انگیزشی# من مطمئنم زودتر از چالش ۸۶ روز به هدفم میرسم و تا پایان چالش دهه ی ۴۰ رو هم میبینم انشاالله 💪💪💪

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

صبونه 👈۲لیوان شیر قهوه بدون شکر+ مویز +۱گردو👈 ۲۵۰

ناهار 👈سوپ 👈۱۵۰

شام 👈عدسی 👈۳۰۰

میانوعده 👈سیب +زردآلو +آلبالو +پسته+خرما+بادام👈۳۰۰

مصرفی ۱۰۰۰

مجاز ۱۰۰۰

آب و دمنوش ۸ لیوان 

ورزش فقط قدرتی 

اسکات با دمبل

شنادیواری

چالش کرانچ و زیرشکم

چالش چوب

چالش پلانک

@zizigoli    

2803

@مامان_الیساهستم2‍   @mamanali95    

وزن شروع  ۷۹

هفته قبل ۷۴.۴۰۰

این هفته ۷۴.۵۰۰ 😕

هدف ۶۶

کم که نکردم هیچی.... ۱۰۰ گرمم....😓

ببخشید سهیلا جونی اجی من خیلی اذیتت میکنم شاگرد خوبی نیسم اصلا😔😔 نمیدونم چیکار کنم. عذاب وجدان دارم از بودنم😣 میدونم برمم کیلو کیلو اضافه میکنم 😔😔

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام عریزم هنوز نشدم پری دیگه از استرس دارم میمیرم شکمم کلی باد کرده اما خبری نیست هنوز دارم سکته می ...

سلام چرا نکنه توهم حاملگی زدی

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
اره موافقم😉 الان ک میخوای اقدام کنی باید خودتو تقویت کنی

سپیده روزی سه تا موز میخوریم یه عالمه اجیل و تخمه و به علاوه غذا ........ خخخخخخ من اخر این ماه تا هفتاد میرم این جوری که میخورم اگه این ماه نشه اینجوری که ما ادامه میدیم تا وقتی حامله شم ۱۵۰ کیلو میشم 😂😂😂😂😂😂😂

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
وزن شروع 78/5 هفته قبل 62/800 این هفته ‌62/200 هدف 55

خیلی خوبه  گلم آفرین 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
2804
عزیزم من چیکار کنم وزن بدم یا نه هنوز پری نشدم😭😭😭😭😭

نه نمیخاد ولش کن  

گزارش# شیردهی# ۷۳روزتاموفقیت#   💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 انگیزشی# من مطمئنم ...

عالیه اصلا هر چی بگم کم گفتم بهترین گزارش یعنی گزارش شما 

سلام چرا نکنه توهم حاملگی زدی

نمی‌دونم نمیشم اعصابم خورده هی منتظرم بشم پری اما نمیشم رسماً دارم دیونه میشم

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نه نمیخاد ولش کن  

باشه ممنون گلم ببخشید 🌸🌸🌸

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
2805
2801