2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مانکن جان بالاخره چند کیلوبودی امروز کنجکاوم 😂😂😂😂اخرین بار تا ۵۹ رفتی گفتی ترازو خرابه  ...

سلام نگین چطوری؟

گودزیلا هنوز برام باطری نخریده😞😞

ولی فک کنم زیاد شدم😢

عزیزم مگه هدفت ۵۸ نیس؟

نه هدفم ۵۷ 

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
2803
سلام نگین چطوری؟ گودزیلا هنوز برام باطری نخریده😞😞 ولی فک کنم زیاد شدم😢

فدات عشق جان خوبم ای بابا دختر تو کنجکاو نیسی اصلا واقعاادم کارش به این مردا نیافته ... چرا مگه تو دیگی 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
عزیزم وزنت رو میدی 

سلام عریزم هنوز نشدم پری دیگه از استرس دارم میمیرم شکمم کلی باد کرده اما خبری نیست هنوز دارم سکته میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
فدات عشق جان خوبم ای بابا دختر تو کنجکاو نیسی اصلا واقعاادم کارش به این مردا نیافته ... چرا مگه تو د ...

سلام نگین بدبخت شدم فکر کنم حامله ام😨😨😨😨😨😨😨😨😨

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
2804

@لولیتا_ناباکوف    

سلام عزیزم شما سرگروه مایی؟

وزن شروع     ۷۷        وزن هفته قبل      ۷۰/۷۰۰         وزن این هفته    🎈       وزن هدف     ۶۸

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
سلام نگین بدبخت شدم فکر کنم حامله ام😨😨😨😨😨😨😨😨😨

سلام خبری ازت نبود تو خصوصی بهت پیام دادم گه 

یعنی چی دختر 😦قصد بارداری داشتی ؟

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
خودتم خیلی خوب بستی که باریکلا♥️♥️♥️

نه بابا کدوم خوب تو اصن نون نمیخوری چطوری عاخه

من خیییلی سخت میتونم مقاومت کنم در برابر نون😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
2805
بچه های قدیمی کجان ؟؟؟ الهه  سمیه مرضیه اذر سپیده زیبا وای دلم تنک شده واسشون ب خدا @ب ...

چطوری مینای نازم😍😍🥰🥰

من که اینجام اجی تو نیسی🥺🥺 

خو بی اجی علی و نفس چطورن 🤩😋🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
2801