2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283059 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزدلم افررررررین بر تو. اولین فستت رو عاااالییییی بستی.ایشالا فردا خوشحالی.😊😊😊. فقط چ ...

سلام عزيزم. وقتتون بخير

وزن امروز من ٧٦،٢٠٠ هست متاسفانه

دوباره اين ماه بعد از پريودم ٢ كيلو به وزنم اضافه شد، ديروزو چون فست بودم اومدم ٧٦، ديروز صب ناشتا ٧٧ بودم . ديگه دارم ديوونه ميشم هر مته از ٢ كيلو وزن اضافه كردن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوکی ، پس تا هفتاد میرم بعد دوباره هدف گذاری میکنم. ممنون مهربون که تو این چند وقت تحملم کردی و کمک ...

قربونت عزیزم خوشحالم داری به هدفت نزدیک میشی 

انشالله پر قدرت ادامه بدیو خسته نشی😙😙😙😙

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2803
سلام گلم،باشه موردی نداره تا زمانی که وسط ورزش تغذیه نداری حجم نمیاره،فرم میده اما حجم نه.  

سلام گلم

وزن=۵۰/۴۰۰

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام خداروشکر  اونی که میخواستم نبود ولی بدم نیست میشه شادی کرد 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃 ...

سلام جنرال موتووووووو😆😂😍😍😍😍😍

بابا کاهش  تو بهترینی اخهههههههه😍😍😍😍😍

مبارکت باشه چقدر خوشحالم اخه😢😭😍😍😍

گلم  ۱۰۰ تا از کالریت کم کن  

هر ۵ کیلو کاهش  ۱۰۰ تا کم کن از کالری روزانت

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2804
سلام جنرال موتووووووو😆😂😍😍😍😍😍 بابا کاهش  تو بهترینی اخهههههههه😍😍😍😍😍 مبارکت باشه چق ...

وااااای چقدر خوبه که هستی پری جووونم 

کلی انرژی گرفتم ازت 

چشششششم کم میکنم فکر کردم‌کاهشم زیاد حالب نیست 

خدارووشکرت که باهاتون آشنا شدم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 صدگرم کن کنم هوووورااااااا💃🏻💃🏻💃🏻🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام خداروشکر  اونی که میخواستم نبود ولی بدم نیست میشه شادی کرد 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃 ...

ماشاالله ۶ کیلو تو ۲۰ روز خیلی عالیه منم به جا شما خوشحالم 😄😄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2805
بچه ها وزن یادتون نره. حتما ناشتا باشید و دستشویی رفته باشید و با لباس همیشگی   خودتون استادی ...

سلام عزیزم 

وزن هفته قبل ۷۹۹۰۰

وزن این هفته ۷۸۵۰۰

با ۳روز رعایت نکردن خیلی خوب بود فکر کنمو

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
2801