2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283065 بازدید | 36895 پست
ممنونم از راهنمایی های این چند روز نازلی جان      

قربونت برم عزیزم😍😘 گروه نمونه این🌼👏👏

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم شب بخیر # ‍گزارش  صبحانه یک موز  ناهار ماهی  شام ام نخود بخنه  فست ...

سلام عزیزم 

چالش چوب اجبازیه ها

ورزش چرا نمیکنی ؟ 

عزیزم وزن امروزتو بده 

اگرم نیستی  هفته بعد حتما واسه وزن بیا  همین ک اطلاع دادی خوبه👌❤❤

اما حتما رعایت کن که هفته دیگه کاهشتو ببینم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2803
@لولیتا_ناباکوف     جان یه سوال ازت دارم مادر لیست وزن رو سرگروه ها تا ساعت چند ...

سلام عزیزم قربونت میتونی این سوال منو جواب بدی؟

@pari95    

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
ای بابا من دیروز قدرتی رفتم مرسی که گفتی متشکرم واقعا چه طور این سه ماه نفهمیدم

قربونت گلم 

نگران نباش از هفته دیگه مواظب باش 😉😙😙😙

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2804
53 نازلی جون.

مرررسی👍👍

عزیزم اعصابت خورد نکن حکمتی توش بود انشالله به زودی خدا یه بچه سالم بهت میده منم قبل از پسرم یه بچه ...

سلامتباشی عزیزم

اره اولش ناراحت شدیم ولی بعدش گفتیم خدا خودش داد خودشم گرفت.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام گلم من دوروز خونه مادر شوهرم بودم دیشب اومدم .خسنه بودم نتونستم چک کنم 😙😙💋💋💋  من همو ...

@pari95   میدونم عزیزم حق با شماست منم مهمان بودم نتونستم رعایت کنم 😘

گزارش#  

وزن اولیه ۹۹ 

وزن هفته پیش ۹۷۶۰۰ 

وزن امروز ۹۶۸۰۰

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2805
@لولیتا_ناباکوف     جان یه سوال ازت دارم مادر لیست وزن رو سرگروه ها تا ساعت چند ...

سلام گلم وقتی بچه ها تگت میکنن وزن میدن همون موقع برو تو درفتر یاداشت گوشیت هی بنویسشون وزناشونو   اینجوری دیگه لیستمم امادس 

وقتی تایپیک وزن باز بشه میریم میزاریم 

گاهی عصر میزاریم گاهی شب گاهی فرداش 

وقتی باز بشه دیگه میزاریم عزیزم 

گزارش#   صبحانه سیب و دارچین و گردو (100 ) ناهار سینه مرغ و سالاد و گوجه و خیار و لیمو ترش ( ...

خیلی خوب باریکلاااااا.👏👏👏

عیبنداره چون منهای200کردی مجازتو تا700میتونی بری. 

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
عزیزم عالی بود مرررسی به امید یه کاهش خوب 

نازلی جان فکر میکنم ورزشم رو باید بیشتر کنم برای کاهش بیشتر. ولی نمیدونم برای این وزن و اینکه هفته سوم رژیم هستم چه ورزشی برام مناسب تره.

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
2801