2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283065 بازدید | 36895 پست

@نازلی_سخن_نگفت      

گزاااااااارش#  

سلام عزیزم 

صبحانه نان و پنیر و گردو و شیر۲۸۵کالری

نهار برنج با تن ماهی وسالاد۴۰۰کالری

شام عدس۳۳۵کالری

میان وعده هندوانه و شلیل و گیلاس و موز پسته ۵۸۰کالری

آب ۶ لیوان

کالری مصرفی ۱۶۰۵کالری

کالری مجاز ۱۷۰۰کالری

ورزش چون پریود هستم تا چهار روز نمیتونم انجام بدم چون زیاد میشه☹☹

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام 

کر کره رو من بالا بکشم و دشت اول وزنم رو بگم  

وزن اولیه: 64

وزن هفته قبل: 61.950

وزن هفته جاری: 61.550

وزن هدف: 50 

سهیلا جون با اینکه این هفته رژیمم عالی نبود ولی 400 گرم کاهش داشتم  خدا بده برکت

راستی من وزن هدفم رو 50 گذاشتم ولی بیشتر از وزن سایزم مهمه برام. هر وقت سایز 36 شدم و کمر باریک به هدفم رسیدم.   

وزن#  

@مامان_الیساهستم2    

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

سلام صبح بخیر ببخشید من خواننده خاموشم نتونستم عضو گروهتون بشم هرروز با قوانین کالری شماری و ورزش و چالسارو انجام میدم امروز هم وزن کشی کردم طبق برنامه و ذوق کردم گفتم با شما سهیم باشم این خوشحالیمو .

وزن اولیه ۶۷/۷۰۰هفته دوم ۶۶/۳۰۰هفته سوم۶۶/۶۰۰هفته چهارم ۶۵/۶۰۰امروز هفته پنجم ۶۴/۳۰۰😊😊😊😊😍😍😍😍خیلی ممنونم از مطالب مفیدو گروه عالیتون من هرروز همراه شمام و مطالب و میخونم .به امید موفقیت همگی 😘😘😘😘😘😘

خدایا شکرت...
2803

@نازلی_سخن_نگفت   گزارش#  

سلام نازلی جان عزیز   . گزارش روز فست:

صبحانه: نان تافتون 1کف دست+پنیر 10گرم+گردو 1عدد+خرما 1 عدد+عسل 1قاشق. کالری:173

ناهار: ران مرغ 1عدد+ ماست و لبو کم شیرینی 1کاسه کوچک. کالری: 384

شام و میان وعده: آلو قرمز 2عدد+ گیلاس 10عدد. کالری: 120

ورزش: یوگا 1ساعت و نیم + پیاده روی تند 1ساعت و نیم

آب بیشتر از 8 لیوان

کالری مجاز: 1200

کالری مصرفی: 677

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
گزارش#   فست صبحانه:چای+خرما+نان۱کف+پنیر(۱۱۵)بخاطر قرصی ک باید صبح بخورم مجبور شدم نان بخورم ...

عالی..در دنیا تنها یک چیز وجود دارد که باعث میشود ما به آرزوهایمان دست نیابیم، ترس از شکست.

@نازلی_سخن_نگفت       گزاااااااارش#   سلام عزیزم  صبحانه نان و پ ...

سلام عزیزم. غذاهایی که خوردی خیلی خوب بودن آفرین. فقط چرا فست نبودی؟‌شیر دهی هستی یا ماه اول؟

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
2804
گزارش#   صبحانه:چاي+لواش+سفيده تخم مرغ ميان وعده:نصف شيريني نارگيلي+پسته ناهار:سبزي پلو ماه ...

آفرین به شما.در دنیا تنها یک چیز وجود دارد که باعث میشود ما به آرزوهایمان دست نیابیم، ترس از شکست

گزارش#   صبحانه:چاي+لواش+سفيده تخم مرغ ميان وعده:نصف شيريني نارگيلي+پسته ناهار:سبزي پلو ماه ...

آفرین به شما.در دنیا تنها یک چیز وجود دارد که باعث میشود ما به آرزوهایمان دست نیابیم، ترس از شکست

@نازلی_سخن_نگفت   گزارش#   سلام نازلی جان عزیز   . گزارش روز فست: صبحانه: نان ...

عزیزم عالی بود مرررسی به امید یه کاهش خوب 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@نازلی_سخن_نگفت     وزن اولیه: 70 وزن هفته پیش: 68 وزن امروز: 67.5 کاهش: 0.5 کیلو (نم ...

بازم خیلی خوبه عزیزم   آفرین کاهشت مباااارک   

2805
@نازلی_سخن_نگفت     وزن اولیه: 70 وزن هفته پیش: 68 وزن امروز: 67.5 کاهش: 0.5 کیلو (نم ...

وزن هدفت چنده عزیزم

قربونت عزیزم لطف داری. اره خب وسیله هم جابجا میکردم. از صبح سرپا بودم تا اخرشب. دیگه نا نداشتم. همو ...

عزیزم اعصابت خورد نکن حکمتی توش بود انشالله به زودی خدا یه بچه سالم بهت میده

منم قبل از پسرم یه بچه سقط کردم توی هر کاری یه حکمتی هست عزیزدلم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
عزیزمی. وقتی دنیا اومد دیدمش. دماغش ب خودم رفته بود. سربالا بود قربونش بررررم😄😄😄. مررررسی گل ...

😯😯😢فدات بشم چی کشیدی دختر

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
2801