2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283065 بازدید | 36895 پست
آفرین.. . زندگی به تلاشهای ما پاسخ میدهد نه به بهانه های ما

گزارش#  

صبحانه:چاي+لواش+سفيده تخم مرغ

ميان وعده:نصف شيريني نارگيلي+پسته

ناهار:سبزي پلو ماهي+سبزي شكم پره ماهي يه قاشق ولي نداره كالري شمارم نزدم اينو فكرم نكنم كالري بخصوصي داشته باشه

عصرونه:چاي+نصف بقيه شيريني نارگيليم+هلو+طالبي

شام:املت+يه تيكه لواش(نخورم سير نميشم انتحاري ميزنم)

بعده شام يه  ليوان شير

مصرفي:١١٩٠

مجاز:١٢٣٣

ورزش يك ساعت كردم

اب تا اخر شب ٨ تا ميشه

سركه سيبم قبل ناهار خوردم 

بعدش پسته اينارو خوردم معدمو داغون نكنه چون مشكل داره معدم

@mamanali95    

🥀🌈
سلام عزیزم .مرسی خوبم🌷. گزارشت خوب و بی ایراد بود پریساجون.👏👏👏. عزیزم شکر قهوه ای با سفید ه ...

ممنون عشقمممم  

وای خاک به سرم من 3 قاشق شکر قهوه ای ریختم تو قهوه ام    

همانا من از گمراهانم

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه بد من فک میکردم مثلا زنایی ک حاملن شبا هوشیار میشن ناخوداگا.منم الان همشش دمیر میخابم ینی وقت ...

ن بابا ادم حواسش هست. متکا هم باید بذاری زیر شکمت. منم میذاشتم منتها میگم دیگه هلاک بودم

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزم من شب میرم خونه خارسوم الان گزارش میدم که دیر نشه 😍 دی ...

سلام عزیزم.

چندتا خوردی تا الان مگه ک میخای شام هم بخوری و بشه زیر 1000!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟

نوشابه رو حذف کن. دوغ و دلستر ساده بخور بجاش.

برنجتم زیاده8قاشق

2803
ممنون عشقمممم     وای خاک به سرم من 3 قاشق شکر قهوه ای ریختم تو قهوه ام     ...

مثلا فک کردی شکر قهوه ای رژیمیه؟؟مثلا گقتی قهوه س؟؟😂😂

سلام عزیزم ورزس نیم ساعت پیاده روی 

کالری مجاز ۱۵۰۰ کالری مصرفی ۵۱۳

@نازلی_سخن_نگفت    

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
سلام عزیزم ورزس نیم ساعت پیاده روی  کالری مجاز ۱۵۰۰ کالری مصرفی ۵۱۳ @نازلی_سخن_نگفت   ...

مرسی عزیزم عالی بودی

نون کم خوردی آفرین اما کلا واسه روز فست سعی کنی نون و برنج رو حذف کنی بهتر هم هست چون میشه با چیزای سیر کننده و فیبر دار جایگزینش کرد

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
2804
اره کارگر خیلی خوبه. ولی شرایطم جوری بود ک میخاستم زودی فرار کنم برم. دوسال بامادرشوهر زندگی کردم ...

پس همون کمکت نکرده😐شاید ناراحت بوده از رفتنتون

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
دقیقااا منم اینجوریم تا دمر نخوابم خوابم نمیبره تو خوابم اثلا بیدار نمیشممم😢.راستی رقیب جون فردا وز ...

واییییییی منم همینجورم تو بارداری هم همش دمر میخوابیدم نصف شبی شوهرم بیدارم میکرد بلند شو درست بخواب بچه رو کشتی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام عزیزم مرسی از گزارش     عزیزم کاش مقدار هر چیزی که می خوری هم بنویسی. اینجوری گزارشت ...

چشم ،اخه کره عسل با هم یه ق م بود ناخنک زدن 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
2805
سلام دوستان به شدت نیاز به کیک وشیرینی دارم 😭😭😭

برو یه گوشه بشین به کار زشتت فکر کن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
2801