2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283065 بازدید | 36895 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی خوشحالم کی بشه برسم ب هدفم😕😕😕 با هزار امید میرم جلوووووو همه ب پیش خخخخخ😁😁😁

چیزی نمونده قدم به قدم به هدف نزدیک می شی   عالی پیش اومدی

در مورد تغییر گروه هم هفته پیش هم که باید می رفتی نارنجی انگار  چون اضافه وزنت با توجه به هدف 14 شده بوده

حالا من لیست رو می نویسم و تحویل میدم ذکر می کنم کاهشت رو و ارتقات رو به گروه نارنجی . مهدیه جون هم فکر کنم فردا قرار بود بیادش ایشونم حتما پیگیری می کنه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
نارنجی 

مرسی گلم سرگروهه نارنجی کیه تگش کنم؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
2803
چیزی نمونده قدم به قدم به هدف نزدیک می شی   عالی پیش اومدی در مورد تغییر گروه هم هفته پیش هم ...

مرسی گلم از زحمتای این چند روزت و راهنماییای خوبت عاشقتم😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام وزن ۶۵ فقط اینکه من همیشه با وزنه خودم وزن میکنم اما امروز جایی هستم وزنه خودم نیست 

سلام عزیزم من همونطور که انتظار داشتم افزایش داشتم به جای کاهش.   به خاطر کره خوری دیشب و فست نداشتن و دشوویی نیامدن! این هفته آینده رو با یه عزم جدید سعی می کنم به کاهش برسم

اسم       وزن شروع    وزن هفته پیش    وزن فعلی    وزن هدف

نازلی          67                59.700         60.300          57

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
مرسی گلم از زحمتای این چند روزت و راهنماییای خوبت عاشقتم😘😘😘

خواهش می کنم عزیز دلم خودتون خوبین و به من هم انگیزه دادین   

2804

مضرات عجیب زیاده‌روی در نوشیدن آب و لیمو ناشتا !

▫️اگر شما هم جزو افرادی هستید که هر روز ناشتا آب و لیمو می خورید برای خاصیت کاهش وزن یا خاصیت سم زدایی آن، باید در جریان باشید که این کار مضراتی نیز دارد که بهتر است از آن آگاه باشید.

▫️ باعث کم هوشی می شود

▫️ اثرات مخرب بر روی مینای دندان میگذارد

▫️ برای کسانی که مبتلا به آسم و ناراحتی های ریه ، درد کمر و تشنج هستند اثر زیان بخشی بدنبال دارد.

▫️باعث آب بزاق و بی خوابی و هم چنین ناراحتی معده و حتی ممکن است باعث عدم جذب ویتامین آ در بدن گردد

▫️مصرف مکرر  لیمو ترش و آب لیمو به هیچ عنوان به افراد دیابتی توصیه نمی شود. بیماران دیابتی می توانند از سایر فراورده های لیمو همچون پودر گرده لیمو با رعایت تعادل به عنوان چاشنی غذا و از خاکشیر،چای و سایر مایعات به عنوان جایگزین شربت آبلیمو استفاده کنند

@DoctoreGiahi ✅

🏅

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
@شیرین_آردا    سلام گلم صب بخیر وزن شروع:۸۵ وزن هفته قبل:۷۵.۲۰۰ وزن این هفته:۷۳.۸۰۰💃 ...

آفرین عزیزم به امید شکست دهه هفتاد خیلی خوب کم کردی چه کارایی برا بالا بردن متابولیسم انجام میدی

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

@لولیتا_ناباکوف     جان یه سوال ازت دارم مادر

لیست وزن رو سرگروه ها تا ساعت چند باید تحویل بدن؟‌ من جایگزین مهدیه جان باید این هفته لیست بدم. اما کم کم باید برم لالا. تایمش رو به من بگو قبلش بیام لیست رو جمع کنم و بذارم

گزارش#   @pari95     سلام پری جون خوبی؟چه کم پیدایی ا  من نا امید شدی ؟بیا ...

سلام گلم من دوروز خونه مادر شوهرم بودم دیشب اومدم .خسنه بودم نتونستم چک کنم 😙😙💋💋💋

من همون اوایل گفتم روزانه چقدر نون و هفته ای چند بار پلو بخورید 

دیگه خودتون باید ببینید در هفته چند بار خوردیدو رعایت کنید من یادم نمیمونه ک مثلا شما  دوبار در هفتتو پلوتو خوردی یا نه ک بخوام هی تذکر بدم 

اما بارها گفتم کالریتونو با لبنیات مغزیجات میوه و سبزیجات پر کنید 

با نون و برنج و املت و نیمرو و چیزا  کالریتونو پر نکنید  

حالا هم طوری نیست کم هم‌نکنی هفته بعد تلاشتو بیشتر کن 👏❤❤❤❤❤

درضمن اینکه رفتی رو ترازو رو نادیده میگیرم 🔫

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2805
@pari95     عزیزم حواسم نبود مجازم ۱۷۸۰ مصرفی ۱۷۳۵ تا  الان تقلب کردم رفتم رو تراز ...

😑😑😑😑😑😑😑😑

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه های گروهه نارنجی سرگروهتونو لطفا معرفی کنین ی رقیب قدر داره میاد گروهتون آی نفس کش......😂😂😂😂

2801