2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه بیاین

77 بازدید | 11 پست

شما قرص حجم دهنده سینه تا حالا استفاده کردین .اسمش چی بوده .و ایا اثر کرده و چ مدت استفاده کردین؟ تورو خدا جواب بدین

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا کیست و.. میاره نکن ضرر داره

جدی😮 آخه اصلا هیچی ندارم از زمانی  ک شیرم خشک شد. کلا دیگ ناپدید شد. اصلا معلوم نمیشه خیلی بده

2803
جدی😮 آخه اصلا هیچی ندارم از زمانی  ک شیرم خشک شد. کلا دیگ ناپدید شد. اصلا معلوم نمیشه خیلی بده

اره عزیزم یکی دونفر دیدم دکترا هم میگن 

از راه های طب سنتی و ورزش استفاده کن 

اگه میتونی برو عمل

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
اره عزیزم یکی دونفر دیدم دکترا هم میگن  از راه های طب سنتی و ورزش استفاده کن  اگه میتونی ...

پولم کجا بود ک برم عمل تو این اوضاع

پولم کجا بود ک برم عمل تو این اوضاع

خب همون راه های طب سنتی و ورزش به مرور زمان اثر میکنه فقط باید حوصلشو داشته باشی 

یکیش همین بادکش گرم که قبلش با روغن خراطین اصل بمالی قشنگ بعد بادکش کنی همراش رازیانه هم بخوری

خب همون راه های طب سنتی و ورزش به مرور زمان اثر میکنه فقط باید حوصلشو داشته باشی  یکیش همین با ...

اصلا حوصله ندارم روغن خراطین و اینا بمالونم گفتم ی راهی نیس مث قرص و اینا بخورم ک سریع اثر کنه می‌دونم خیلی تنبلم😣😀😀😀

2804
اصلا حوصله ندارم روغن خراطین و اینا بمالونم گفتم ی راهی نیس مث قرص و اینا بخورم ک سریع اثر کنه می‌دو ...

اوه اوه نباید تنبل باشی اگه م م ه های خشمل میخوای باید وقت بذاری😅😂

اوه اوه نباید تنبل باشی اگه م م ه های خشمل میخوای باید وقت بذاری😅😂

😀😀😀😀 باید ی کاری بکنم دیگ اینجوری اوضاع خیلی خرابه😅

2805