2777
2789
عنوان

مامانا و خانما لطفا کمک

95 بازدید | 7 پست

بچه سومم دختره.از روزی که دنیا اومده دائم شیر میخوره.شده بیست دقیقه یکبار.نمیدونم شیرم کمه یا دل درد داره که دوست داره سینه ام تو دهنش بیرون باشه.تا درمیاد چشماش باز میشه.فکر نکنم شیرم کم باشه چون از یه سینه که میخوره سینه دیگم شیر میچکه...دل درد و کولیکم نمیدونم چون باخوردن سینه آروم میشه.پستونکم نمیگیره ....چیکار کنم؟؟ 

پستونک بده بهش وای بچه منم اینجوری بود دکتر معاینه کرد گفت در شرو اینکه رفلاکس داره رفلاکسی ها دوست دارند یچیزی بمکند

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیگیره هر کاری میکنم.یعنی رفلاکس میگیره؟ ؟ 😢

اگه شیرت خوبه صد درصد رفلاکسه البته اولشه تا اوج نگرفته کنترل کن 

فاصله های شیر دهی رو کم کن و میزان شیر رو کم بده تا میتونی هم پستونک خورش کن خیلی  خوبه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
2803
چطوری کنترل کنم؟؟دکتر ببرمش؟؟؟

ببرش ولی معلومه میهاد شروع بشه بهش زیاد شیر  نده گفتم عزیزم فاصله شیر دادنت کم کن مثلا اگه قبلا هر دوساعت یبار نیم ساعت شیر میدادی الان هر یکساعت یبار یک ربع شیرش بده

ببرش ولی معلومه میهاد شروع بشه بهش زیاد شیر  نده گفتم عزیزم فاصله شیر دادنت کم کن مثلا اگه قبلا ...

ممنون.از پاسخت.اگه تاپیک مادر شوهر و خیانت بزنی همه میان راهنمایی.ولی وقتی واقعا کسی کمک میخواد بی توجه هستن.بازم ممنون

2804