2777
2789
عنوان

کیا دیشب عصر جدید دیدن؟

163 بازدید | 14 پست

اخرین نفر همون که محاسبه ریاضی ذهنی انجام میداد چ جوابی داد به علیخانی که گفت دندان شکن ترین جوابی بوده که شنیدم؟؟

بچم سروصدا داد اینجاشو نشنیدم اخه 😢😑

دنیا اگه عدالت داشت مرد هم بکارت داشت 

از کی عصر جدید میذاره؟ چه روزایی چه ساعتایی؟ تکرارش کیه؟؟

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرکت کننده یکم بیشترحساب کرده بوداحسان گفت غلط گفت تو این سه ماه ک گذشته رو حساب نکردی مرده ب احسان ...

اهاا ینی این سه ماه اول امسال رو هم حساب کرد مرده؟؟

مرسی عزیزم لطف کردی از دیشب ذهنم درگیرش بود ک چی گفته

اون مرده داشت سن آریا رو به ثانیه میگفت، چند میلیون ثانیه بیشتر گفت؛ احسان علیخانی هم با اعتماد به نفس تمام گفت اشتباه حساب کردی و یه چند میلیونی بیشتر گفتی، مرده هم بلافاصله نه گذاشت نه برداشت گفت: خب الان برج سه هستیم دیگه، من این سه ماه رو هم حساب کردم. انقدر سنجیده و حساب شده جوابشو داد که من یکی مردم از خنده.

هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞                                                                          اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!
اون مرده داشت سن آریا رو به ثانیه میگفت، چند میلیون ثانیه بیشتر گفت؛ احسان علیخانی هم با اعتماد به ن ...

اها مرسی عزیزم

لطف کردی گفتی 

علیخانی گفت خراب حساب کردی برا ۴۷ سال و بیشتر گفتی، اونم جواب داد خب چند ماه از تولدش گذشته و اون چند ماه رو هم حساب کردم  

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
اون مرده داشت سن آریا رو به ثانیه میگفت، چند میلیون ثانیه بیشتر گفت؛ احسان علیخانی هم با اعتماد به ن ...

نه بابا بداهه گفت. خواست یه چی بگه که محاسباتش درست در بیاد

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

همون مرده که دختر پسر داشت وسایل سنگین بلندمیکرد با لباس محلی اومده بودن انتخاب کردن

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍
همون مرده که دختر پسر داشت وسایل سنگین بلندمیکرد با لباس محلی اومده بودن انتخاب کردن

والبته دونفر انتخاب شدن اولین نفر اون که  با اعداد و پازل و این چیزا کارمیکردهاا..تردست بود..اسمشون یادم نیس

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍