بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون مرده داشت سن آریا رو به ثانیه میگفت، چند میلیون ثانیه بیشتر گفت؛ احسان علیخانی هم با اعتماد به نفس تمام گفت اشتباه حساب کردی و یه چند میلیونی بیشتر گفتی، مرده هم بلافاصله نه گذاشت نه برداشت گفت: خب الان برج سه هستیم دیگه، من این سه ماه رو هم حساب کردم. انقدر سنجیده و حساب شده جوابشو داد که من یکی مردم از خنده.
هیچ وقت سرم رو خم نمیکنم، به خاطر اینکه تاجم میفته...👑🖤 حالا بحث لیاقت به کنار باشه، سعادت میخواد کسی بیاد تو قلبم...😹🤞🔞 اون آدمی میشم که خودتو فحش بدی چرا نداریش...!
علیخانی گفت خراب حساب کردی برا ۴۷ سال و بیشتر گفتی، اونم جواب داد خب چند ماه از تولدش گذشته و اون چند ماه رو هم حساب کردم
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
اون مرده داشت سن آریا رو به ثانیه میگفت، چند میلیون ثانیه بیشتر گفت؛ احسان علیخانی هم با اعتماد به ن ...
نه بابا بداهه گفت. خواست یه چی بگه که محاسباتش درست در بیاد
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم