2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقدام نکردی؟

کمتر از دوماهه تواقدامم

عقدم هسم

عروسیمون خیلی نزدیگه اما مشکل دارم نگرفت

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
دو ماه که چیزی نیسنگران نباش فرصت زیاده ایشالا باردار میشی

چی بگم

کم مشکل جسمی ندارم اینم اضافه شد 

تایپک اخرم اگشد کمکم  کن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
قرص ضرر نداره؟احتمالش صفر میشه؟

عزیزم قرص نخور رحمت خشکه نازایی میگیری، با کاندوم برید جلو، بقیشو بسپارین به خدا، دزدی که نکردی با همسرت معاشقه کردی، اگه باردار شدی هم به وظیفت عمل کردی، دختر عموی شوهرم در دوران عقد حامله شد، ماه 4حاملگی هم عروسی گرفت و هم جشن اعلام جنسیت بچه شو گرفت، کلی ازش خوشم اومد

چرا میخوای رابطه کامل داشته باشی؟عروسیتون نزدیک نیس؟

ما کلا کل عقدبستگیمون تا عروسی 70روز نشد، شب عروسی روم نمیشد پیش همسرم با اون وضع بخابم، مامان احمقم نمیزاشت از9شب بیشتر خونه پدر شوهرم بمونم یا شوهرم خونه ما بمونه اونم یه بپا میزاشتن تو اتاقمون