2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 527298 بازدید | 57094 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره مثل پریود دقیقا  زیر شکمم درد میکنه بالای واژن  انقباضم گاهی دارم مثلا چند بار در رو ...

منم دارم همین درد رو. ولی انقباض نمیدونم چجوریه، واس من بعضی قسمتای شکمم یهو شدید سفت میشه بعضی وقتا. ولی اون موقع دردی ندارم خودم احتمال میدم بچه هست اینجوری میکنه نه انقباض

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
2803
خوب کاری کردی🤗🤗به سلامت نینی رو بغل بگیری🤩🤩

موقع زایمان وقتی پاهای بچه رو میکشن بیرون بخاطربه اینکه فضای رحمم کوچیک بود جاش تنگ بود به سرش فشار اومده، دو سه قسمت متورم و برامده شده ،حتی موهای اون قسمتم ریخته شده

ازش عکس و سونو گرفتن گفتن بخاطر فشاره

فردا ام آر آی میگیرن

دعا کنید تو روخدا، یه حال بدی دارم 

،تازه خواهر شوهرم بهم جریانو گفت و سر بچه رو دیدم

ساعت8صبح زایمان کردم و11:30 اومدم بخش

بچه رو به بهانه اینکه دکتر نوزادن میخواد ببینش ساعت1:20 آوردن 

التماس میکنم تو نماز و دعاهاتون ،مارو هم از دعاتون محروم نکنید

هو پس بذار ۳۸بشی میاد  تو ک زدی رو دس فائزه ازبس هولی  من طبق پریم ۳۸هفته و ۵روز بودم&nb ...

نه بابا من عجله ای ندارم هرچند خیلی سختم شده 🤪

فقط میدونم که قبل از 29 میاد 😂 دوس دارم 15میومد با باباش یه تاریخ میشدن

اجازه میدم بچه ها باهام شوخی کنن اینارو میگم بخندن، 

2804
نه بابا من عجله ای ندارم هرچند خیلی سختم شده 🤪 فقط میدونم که قبل از 29 میاد 😂 دوس دارم 15میومد با ...

بابا امید تو میخواد بعد از سامی من بیاد😂😎🤪

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
2805
 موقع زایمان وقتی پاهای بچه رو میکشن بیرون بخاطربه اینکه فضای رحمم کوچیک بود جاش تنگ بود به سرش ...

انشالا که درست میشه اونم 

مواظب خودت باش بخودت و بچه برس 🌺

اسم و وزن و..... هم یا بزن تو جدول یا بگو من بزنم ☺️☺️☺️هرموقع حالشو داشتی 

صفحه2228 هستش لیسته

2801