2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 527298 بازدید | 57094 پست
کدوم کار

گزارش برام ارسال کنین که تاپیک ام پاک شن من وسواس دارم هربارکه میرم اونجا شلوغه ونمیتونم پاکش کنم حالم بدمیشه یه دوست گفت ده نفر گزارش بدن همشون پاک میشن

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
 موقع زایمان وقتی پاهای بچه رو میکشن بیرون بخاطربه اینکه فضای رحمم کوچیک بود جاش تنگ بود به سرش ...

عزیزم نگران هیچی نباش! حیف نیست لذت الانتو با این چیزا خراب میکنی؟

جمجمه بچه نرمه،خدا اینجور آفریده که توی کانال زایمان،بچه سرش خیز جنینی پیدا کنه بتونه بیاد بیرون!

پس جای هیچ نگرانی نیست،ام ار ای هم بنظرم لازم نیست،ممکنه تحت کشش و سایش موهای کرک‌مانندش ریخته باشه

که اونم درمیاد اصلا یه دور موهاشون میریزه دوباره درمیاد!

پس اینم مهم نیست

اگه میشد عکس میذاشتم خیلی خوب بود تا بدونی تا چه حدش حتی طبیعیه

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گزارش برام ارسال کنین که تاپیک ام پاک شن من وسواس دارم هربارکه میرم اونجا شلوغه ونمیتونم پاکش کنم حا ...

کاربریتم ممکنه حذف بشه ها

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
کاربریتم ممکنه حذف بشه ها

ولی اون گفت که نمیشه بعداگه بشه دیگه نمیتونم عضوبشم

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
2803
انشالا که درست میشه اونم  مواظب خودت باش بخودت و بچه برس 🌺 اسم و وزن و..... هم یا بزن تو جدو ...

ان شاءالله به حق این وقت اذون هیچ بچه ای مشکلی پیدا نکنه و همه به سلامتی و دل خوش بچه شون رو ببرن خونه

عزیزم نگران هیچی نباش! حیف نیست لذت الانتو با این چیزا خراب میکنی؟ جمجمه بچه نرمه،خدا اینجور آفریده ...

عزیزم شماره تلفنم رو میذارم قسمت خصوصی اگر تونستی واتساپ برام بفرس

خدا کنه مال بچه منم طبیعی باشه و دل آشوب نمونم 

2804
ولی اون گفت که نمیشه بعداگه بشه دیگه نمیتونم عضوبشم

نه دیگه کاربریت میسوزه

تاپیک حذف تاپیک هست که،بگو‌نینی یار پاک کنه

موقع زایمان وقتی پاهای بچه رو میکشن بیرون بخاطربه اینکه فضای رحمم کوچیک بود جاش تنگ بود به سرش ...

عزیزم ایشالله ک قدمش خیرباشه🌺🌺🌺 وخودت اصلا نگران نکن ایشالله ک چیزی نیس  بقول فداربانو موهاش درمیاد واصلا جایی نگرانی نداره بازم خداروشکر ک صحیح وسالمه

بابا امید تو میخواد بعد از سامی من بیاد😂😎🤪

شما هنوز دمنوشو ورزش شروع نكردي؟؟

تاريخت نزديكه چنتا از بچه هاس 

زير نظر متخصصي يا ماما؟؟

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧
2805

سلام خانمی عزیز تو رو خدا مسخرم نکنید خیلی گیج شدم 

هفته ۳۵ هستم تو کدوم ماه هستم یجا میگن ماه نه پس چرا تاریخ زایمانم برا یک ماه خورده ای دیگس ☹

@فدرابانو    

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
سلام خانمی عزیز تو رو خدا مسخرم نکنید خیلی گیج شدم  هفته ۳۵ هستم تو کدوم ماه هستم یجا میگن ماه ...

خب بارداری۴۰ هفته هست میشه ۲۸۰ روز. که با حساب هر ماه ۳۰ روز میشه ۹ ماه و ده روز. الان شما ماه هشت تموم کردید و وارد ماه ۹ شدی.

2801