2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 527298 بازدید | 57094 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنتی نگو 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ الان فائزه یه پارچ گل گاو زبون سر میکشه🤪🤪🤪

🤭

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
2803
انشالا که باشه  اگه حالت دَلَمه ای داره بیشتر احتمال زایمان هست

زهرا داستانت داره مث گلي ميشه ها

چرا نميزايي تو😂😂

شكم سومم هستي بايد زودي بپره بيرون

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
تخم شوید خوشمزه س ولی گل گاوزباون ب زور میخورم مزه اش ودوس ندارم 

به گل گاو زبون لیمو عمانی هم میزنی؟ 

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

ویییییی من هنو اولاشم😨

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
2804
من خیلی درد دارم مخصوصا از ظهر به بعد تا شب  هم کمرم، هم زیرشکم و گاهی پهلو دیشب یه نیم ساعت ...

درد پریودی داری؟؟ چجوریه میگیره و ول میکنه؟ انقباضم داری؟ راستش منم بعضی وقتا پهلو درد و کمردرد شدید دارم، در حد ۱۰دیقه بعد خوب میشه خودش. بیمارستان که رفتم پرسیدم ازشون گفتن درد زیردل مهمه اینا کاذبن😕

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
تو با منی انگار

من دوماهمه😨

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
زهرا داستانت داره مث گلي ميشه ها چرا نميزايي تو😂😂 شكم سومم هستي بايد زودي بپره بيرون

نفرین گلی منو گرفته انگاری😂😂😂

هرچی دکترم بهم استرس زایمان زودرس داد آخرم هیچی 

حیف اون روزام که با استرس گذشت 

37+5 روزم الان

در اصل هنوز زوده ولی منم عجله دارم 😂 

2805
درد پریودی داری؟؟ چجوریه میگیره و ول میکنه؟ انقباضم داری؟ راستش منم بعضی وقتا پهلو درد و کمردرد شدید ...

آره مثل پریود دقیقا 

زیر شکمم درد میکنه بالای واژن 

انقباضم گاهی دارم مثلا چند بار در روز  

ولی نه درد نه انقباضم منظم نیست پراکنده ان

2801