2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 527298 بازدید | 57094 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای من تا جمعه وقت دارم که دردم بگیره

اشکال نداره استرس به خودت وارد نکن تا یک هفته هم بعداز اون تاریخ که بهت گفتن زایمان کنی وقت داری پس نترس موقعش بشه بدنیا میاد

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
2803
سلام عزیزدلم، خوبی😍😘. نه درد خاصی ندارم. فقط بعضی وقتا دردای پریودی خفیف میگیرم بعدشم خوب میشم. ت ...

من خیلی درد دارم مخصوصا از ظهر به بعد تا شب 

هم کمرم، هم زیرشکم و گاهی پهلو

دیشب یه نیم ساعت جلو بخاری خوابیدم تا بهتر شد 

امروز رفتم بهداشت فشارمو چک کنه گفت پیاده روی و ورزشو شروع کن تخم شوید و گل گاوزبونم بخور اومدنی رفت ...

من یه روز گل گاوزبون نمی‌خورم یه روز تخم شوید 

تو خونه ام روزی نیم ساعت پیاده روی میکنم 

چندتا ورزش کگل هم میزنم

2804
سزارینی یا طبیعی.من که طبیعی بودم چند روز به زایمانم ترشح زیاد داشتم اونم تقریبا زرد رنگ نمیدونم مام ...

دهانه رحمت داشته باز می‌شده 

اون ترشحات دهانه رحم رو بسته نگه میداره در طول بارداری 

2805
يعني بچه ٦ ماهه هم شبا نميذاره بخوابي؟

بخاطر اینکه داره بچش دندون درمیاره بی قراری میکنه 

منظورش اینه که هر دوره ای بچه یه مسائلی داره که نمیزاره آدم راحت باشه 

زندگی بچه داری با زندگی قبل از بچه خیلی فرق داره 

اون خواب راحت که گفتی دیگه میشه آرزو تا وقتی بچه سه چهار ساله بشه 🤪🤪🤪🤪

2801