2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 527298 بازدید | 57094 پست
انشالا زودتر بگذره این روزا یه مقدار شرایط شماها که تازه زایمان کردین خوب تر بشه  بتونین سرپای ...

بعد بیایم اینجا همه با هم ناله کنیم 

ما جا موندیم 😂

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غزل جون در چه حالی؟  دردی چیزی نداری تو؟

سلام عزیزدلم، خوبی😍😘. نه درد خاصی ندارم. فقط بعضی وقتا دردای پریودی خفیف میگیرم بعدشم خوب میشم.

تو چی؟؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
مهرسا جون  واقعا همه ی اطرافیانم هم بخاطر ضعفی ک دارم میگن خوبه ک سز نشدم  خودم هم الان ...

يه دونه ايي عزيزم 😘😘😘😘

قابل تحسيني ♥️❤️♥️❤️❤️❤️

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
2803
میخوابی عزیزم بچه دوماه اول سخته بعد میفتی رو روال اسون میشه نگران نباش. بچه از 3 ماهگی که در اومد د ...

ايشاللهههه كه درست ميشه وگرنه من نابووووود ميشم😄

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
يعني بچه ٦ ماهه هم شبا نميذاره بخوابي؟

هرکی یه تکه کلام داره . تکه کلام منم اینه که بچه با بچه فرق میکنه. دختر من تا 4 ماهگی کولیکی بود و بغلی . اما بعد 6 ماهگیش از این رو به اون رو شد شبا با ما میخوابید صبحا هم با ما بیدار میشد. من دیگه بعد 4 ماهگی از ساعت 6 عصر  به بعد نمیذاشتم دخترم بخوابه به خاطر همون خواب شبش بعد 6 ماهگیش درست شد. اما تا 40 روزگیش دقیقا شبا بیدار بود و روزا میخوابید . هنوزز زوده از الان بخوای بگی خواب شب    

2804

سلام بچه ها من چند روزه انقباض زیاد دارم دیشب چند قطره ترشح زرد یا کرمی داشتم که تا حالا همچین ترشحی نداشتم امروز صبح هم دوباره چند قطره اون شکلی ترشح داشتم که رنگیه سفید نیس به نظرتون این می تونه نشنه شروع زایمان باشه ؟؟

سلام بچه ها من چند روزه انقباض زیاد دارم دیشب چند قطره ترشح زرد یا کرمی داشتم که تا حالا همچین ترشحی ...

آره 

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
واقعا...خداکنه چند روزه خیلی انقباض دارم جمعه باید بستری بشم ولی دلم میخواد دردام خودش شروع بشه

سزارینی یا طبیعی.من که طبیعی بودم چند روز به زایمانم ترشح زیاد داشتم اونم تقریبا زرد رنگ نمیدونم مامانم میگفت داره رحم‌ت تمیز میشه برا زایمان😁😁

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
2805
2801