2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من هستم...آخه من همچین پریودای منظمی هم نداشتم....فاصله ی پریودام حدود 45 تا 50 روز بود.....بازم از آخرین پریوده؟؟؟
گر خدای من آن است که من می دانم ....شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
Lilypie Pregnancy tickers
Notes:
مبارکه همتون باشه عزیزان
اره دردونه جون 69ای هستم الان 7هفته هستم هفته دیگه واسه قلبش باید برم خیلی استرس دارم واسم دعا کنید
گر نگه دار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا خودت حافظ پسرم باش تا به موقع بیاد بغلم
من خیلی احساس خستگی دارم کمرم درد میکنه همش بی حالم این طبیعیه؟
گر نگه دار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا خودت حافظ پسرم باش تا به موقع بیاد بغلم
الهی عزیزم...چقد خوشحالم یه دوست همسن خودمو پیدا کردم...
بر اساس آخرین دوره پری من هم الان باید 7 هفته باشم...
چون اوایلش خیلی دل درد داشتم شنبه باید برم آزمایش بدم که خدایی نکرده خارج رحمی نباشه...
فک کنم این حالاتت طبیعیه....من همش زیر دلم درد میکنه....یه کم هم تند تند گشنم میشه....
راستی اگه دوست داشتی کتاب ریحانه بهشتی رو بگیر ....خوبه ...
Notes:
سلاممممممممممممممممممممممممممم به همه دوستان عزیزم
من برگشتم با دست پر

از امشب عکس ها به امید خدا شروع میشه همه پاییزه و زمستانی هستن و سیسمونی های بینظیر

دوستان عزیزم عکس ها چون میخوام عکس ها بزرگ و واضح باشن کلوپ درست کردم
فقط چون کلوب خصوصی درست کردم هر کسی خواست عکس ها رو ببینه بگه که دعوت کنم چون فقط تو کلوپ میزارم
میدونید که اگر دعوت نباشید نمیتونید بیایید

واینکه هر 250000 تومان خریدی که طی 1 روز انجام شود 25000 تومان میتونید جنس بردارید به صورت رایگان
تخفیف رو مبلغ نیست 250000 تومان خریدتون هست میتونید 25000 تومان هم جنس بردارید
میتونید اون 25000 تومان رو نگه دارید 500000 تومان شد 50000 تومان جنس بردارید . در هر صورت هر 250000 تومان خرید در یک روز باید انجام بشه

تا 20 روز این تخفیف ادامه دارد

عکس ها در سایت رو اعلام میکنم که کی میزارم

دوستانی که میخواهند دعوت بشند در لینک تاپیکی که گزاشتم مراجعه کنند
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=266566&PageNumber=2015

تلفن 09127971608

دوستانی که میتونن حضوری تشریف بیاورن از دست ندهند مقدار و تنوع لباس باور نکردنی هست . من تهران هستم

لباس های تابستانه جدید هم در مزون برای سیسمونی مامان های 93 موجود است
سلام
مامانای اردیبهشت عزیز به همتوم تبریک میگم.
منم انشاا... نینی ر و اردیبهشت دنیا میارم.
اخر هفته می رم برای سونو .
این روزا برابی سلامتی و حفظ نینی سوره حجرات می خونم. موبایل و از خودم دور کردم .میوه زیاد می خورم. یک کم درد زیر شکم و کمر درد دارم . دکتر بهم روزی 2 قاشق شربت پرومتازین داده. روزی یک اسپرین و یک اسید فولیک 1 هم می خورم. نمیدومم چرا ولی اصلا حالت تهوع ندارم. احساس می کنم یک کم سینه هام بزرگ شده و زود زود گرسنه می شم.
لطفا شما هم از حال و هوای خودتون بنویسید. دوستتون دارم و برای همتون دعا می کنم نینی هاتون رو سالم دنیا بیارین.
سلام سیب گل عزیز.... مبارکا باشه...انشاالله نی نیت سالم به دنیا بیاد
من هم مثل شما : (اصلا حالت تهوع ندارم. احساس می کنم یک کم سینه هام بزرگ شده و زود زود گرسنه می شم. موبایل و از خودم دور کردم ... یک کم درد زیر شکم و کمر درد دارم .)
Notes:
سلام دوست گلا
بچه ها لزوما که همه نباید حالت تهوع داشته باشن این اصلا غیرطبیعی نیست منم اینطوریم
بچه ها من خودم آز دادم و هنوز نرفتم پیش دکتر، بتا رو زده بالای 5000 فقط تو آزمایشگاه اشتباهی به جای اینکه بگم آخرین پریودیم 11 مرداد بوده گفتم 11 تیر به نظرتون تو جوابی که آزمایشگاه داده موثره یا اونا فقط میزان بتا رو اندازه می گیرن؟
سیب گل عزیز ودردونه جااااان خداروشکر که حالت تهوع ندارید البته برامن از هفته 6شروع شد که خیلی خیلی بده وهمش مثل این آدم مریضااا خونه که میرم دراز کشم.....وهر خوردنییی میبینم وفکرشو میکنم حالم بد میشه ....با اینکه استفراااغ نمیکنم ولی همین احساس بد حالمو گرفته .....
ایشالا که بارداریهااای خوبی اشته باااشید تااا آخرش ....
صباااا جووون بتا کاری به روز پریه شما نداره خیالت رااااحت جواب آزمایشگاه براساس بتااای خونته نه روز پریت ....
سیب گل جون تو هم اسمت رو اضافه کن و هر چیزی که فکر میکنی خوبه هر کی خودش رو به لیست اضافه کنه، کم کم تکمیل میشه و اینطور که به نظر میرسه یه لیست پر و پیمون میشه انشالله