2777
2789

دوستان خاستگاری دارم ک تاحالا از نزدیک همو ندیدیم و صحبت نکردیم نمیدونم چجوریه رفتاری خانوادمم میگن اول باید تحقیق کنیم بعدا اجازه بدیم وارد خونمون بشه 

منم عجله دارم زود اشنا بشیم خود طرفم همینطور از طرف معرف ک فامیل درجه یک منه همش پیگیره 

ولی خانواده من خیلی کندن هی میگن ن فعلا میخوایم تحقیق کنیم 

دوستان من عجله دارم صبح تا شب فکر اون هستم رویا اون هستم چون من خیلی تنهام از همه لحاط نیاز دارم روم نمیشه بگم ولی آره از همون لحاظم نیاز دارم 

سنمم داره میره بالا موهامم کلی سفیده واسه اشنایی میخوام رنگ مشکی کنم ولی خانوادم همینطور نشستن عینه خیالشون نیست میترسم طرفو بپرونن کسی از اشناهام بفهمه دعا بنویسه یا بدمو بگن 

لطفا کسایی ک اعتقاد ب دعا ندارن نخندن و جیزی نگن چون من با چشم خودم تاثیر دعارو دیدم میترسممم آشوبم 

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خجالت نداره هممون نیاز اون جوری داریم 😂

خب حالا چیکار کنم 

من ۲۴یی تو فکر اون شخصم دوست دارم سریع باهاش اشنا بشم ببینم چجوریه اگ خوبه اوکی بشم

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ب معرف بگو سرزده بیان ، اون موقع خانوادت نمیتونن چیزی بگن .

تو هم میببنی اقا بدرد میخوره یا ن

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
باید خوب طرف رو بشناسی ببینی مناسبته یا نازدواج اشتباه ک به طلاق ختم شه بدتر از مجرد موندنه

خب نمیزارن ک بیان اشنا بشیم 

ب معرف بگو سرزده بیان ، اون موقع خانوادت نمیتونن چیزی بگن .تو هم میببنی اقا بدرد میخوره یا ن

نمیشه چون باید خانوادم امادگی داشته باشن و خونه باشن و ازین طرفم ممکنه بابام قاطی کنه

ببین قبل عقد یه مدت باهاش حتما در ارتباط باش رفت و آمد کن خوب بشناسش عجله نکن که بعدا پشیمون نشی به خاطر نیازت خیلی انگار هولی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

ببین قبل عقد یه مدت باهاش حتما در ارتباط باش رفت و آمد کن خوب بشناسش عجله نکن که بعدا پشیمون نشی به ...

ببین اصلا نیاز عاطفی دارم منم دوست دارم ازدواج کنم واسه خودم خونه زندگی دلشته باشم خانم خونه خودم باشم نه کلفت مامانم

سلام عزیزم جادو و طلسم و دعا که حقیقت داره شکی توش نیست... بنظرم اول باید خواستگار بیاد بعد اگر هر دو طرف ب مرحله پسند رسیدن بعد تحقیقات شروع بشه... اینکه هنوز همو ندیدید و نه به باره و نه به داره خانوادت دنبال تحقیق هستن خیلی عجیبه و عجیبتر که طولش می دن...

و مورد بعد اینکه عزیز دلم خیلی درکت می کنم هم نیاز عاطفیتو هم نیاز ج ن سی تو... واقعا سخته... ولی گلم هیچ وقت برای فرار از تنهایی عجولانه پیش نرو و خودت رو تو تنهایی بزرگتر غرق نکن چون یک انتخاب اشتباه و عجولانه تنهاترت می‌کنه.

امیدوارم خوشبخت بشی دختر خوشگل 

دعا کنید خدا شفامو بده
نمیشه چون باید خانوادم امادگی داشته باشن و خونه باشن و ازین طرفم ممکنه بابام قاطی کنه

اصلا مهم نیست بزار قاطی کنه

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
ببین اصلا نیاز عاطفی دارم منم دوست دارم ازدواج کنم واسه خودم خونه زندگی دلشته باشم خانم خونه خودم با ...

کاملا حق داری اما عجله نکن 

چون نیاز عاطفی و جنسی داری هی میخوای زود بیان زود عقد کنی چون گفتی همو نمی شناسید گفتم یه مدت برا شناخت رفت و آمد داشته باشید 

انشالله که مورد خوبیه و خوشبخت باشید

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

سلام عزیزم جادو و طلسم و دعا که حقیقت داره شکی توش نیست... بنظرم اول باید خواستگار بیاد بعد اگر هر د ...

عزیزم من فقط معیارم اینه یکم چهره و تیپش مناسب باشه و معتاد نباشه وضعش خوب باشه 

نمیخوام خودمو بندازم تو چاه ولی نمیخوام فرصتامو بسوزونم 

من درونم پر از خلا شده پر از تنهایی دوست دارم خوشبخت بشم 

الان من چی کار کنم