2777
2789
عنوان

دلم برا شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 2524 بازدید | 124 پست
اخه من اطراف میبینم اعصابم خرد میشه که چه کمک هایی به به پسراشون میکنن خب اونا زود پیشرفت میکنن تا م ...

اونها برنده نیستن خب اینم ببین خیلی زنها کار میکنن و تو درامد زندگی کمک میکنن اگر دلت خیلی میسوزه چرا خودت کار نمیکتی و زنهای شاغل را نمیبینی

درکل که میگم شوهرت وظیفشه ولی چون دلت میگی میسوزه اینها را گفتم که شریک زندگی شوهرت تویی و اگر دلت میسوزه خودت کمکش کن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خوو عزیرم بعضی وقتا واقعا فشار میاد روت این حرفو میزنی وقتی میبنی اطرافیانت همه خونوادهاشون کمکشون ک ...

دقبقا الان دوست خودم باباش یه خوته ۷۰ متری خریده داده دستشون بدون هیچ زحمتی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم همینجوریم یا ببریم یا بخریم بریم اونجا بپزن ، درسته وظیفه پسرا هست ولی آخه همیشه😕

چه بد 

نه خانواده اینا دیگه این مدلی نیستن 

خیلی سخته هااااا☹️

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
اخه من اطراف میبینم اعصابم خرد میشه که چه کمک هایی به به پسراشون میکنن خب اونا زود پیشرفت میکنن تا م ...

حالا یه دقیقه به کامنت بقیه دقت کن که از صفر شروع کردن و باز رو صفرن،ناشکر نباش ندار نیستی که داری حرص میخوری عزیزم.باز خوبه اگه کمک نکردن .دردسرم نبودن برات واسه ماها که فقط عذاب داشتن .امیدی به خیرشون نیست هیچی فقطم شر میرسونن

من فقط تو نی نی سایت دیدم طرف از پدرشوهر انتظار دارخ براش سرویس بگیرن یا خونه بهش بدن اطرافیان من ه ...

انتظار خونه ماشین خریدن نداریم عزیزم توقع کمک داریم من شوهرم میخاست ماشین بخره دوران دوستی ۲ تومن کم داشت ندادن بهش خونه میخاست بخره ۱۰ تومن گف قرض بدین میدم بهتون ندادن گفتن خونه برا چیته پول داده بود باباش قرضی موقع عقدمون نمیدادن بهش رفتن اون پولو هزینه کردن برا  پسر دیگشون طلا خریدن عقد کرد  ما فقط توقع داشتیم بعضی جاها کمکمون کنن ک بتونیم وایسیم رو پامون ولی متاسفانه فقط سنگ انداختن 

بله درسته ، مال ما کمک ک نکردن هیچ ، فقط میخوان بخورن از شوهرم 

کاربری سوممه 🤦🏻‍♀️کابل ، آرزوهای زیبا منم خود خودم🙃🌹😘
اونها برنده نیستن خب اینم ببین خیلی زنها کار میکنن و تو درامد زندگی کمک میکنن اگر دلت خیلی میسوزه چر ...

شوهرم‌نمیزاره کار کنم میکه نیازی ندارم درامدم خوبه به پول تو احتیاجی نیست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیز من برو خدا رو شکر کن از زندگیتون نمیکنن شوهر من هم از بچه گی خودش کار کرده و زحمت کشیده حالا که چهل سالشه مهندس معماره شرکت ساختمان سازی داره تا پول تو جیب بابا و مامانش و داداشا و زنداداشا و خواهرا و حتی شوهر خواهرا رو‌میده 

مثلا چن وقت دیگه عقد برادر شوهرمه حتی پول ندارن برای مهمونای بعد از عقد شام و شیرینی بدن به شوهر من میگن بده 

تو برو خدا رو شکر کن بابا

اگه جای من بودی که پدرشوهرم به اون تا پسرش رسیده و همه چیز براشون فراهم کرده با اینکه تمام زحمتا و کاراشون روی دوش شوهر منه و بهش هیییییییییچی ندادن چی میگفتی....... اگه شاهد اینهمه فرق و تبعیض بودی چی میگفتی🙂🙂🙂🙂

الهی زندگیتون سرشار از انرژی مثبت و آرامش و شادی باشه و انقدر غرق در خوشبختی بشین که هیچ راه نجاتی نداشته باشین😍🌿 حال دلتون خوش و سرتون سلامت💕💕

خیلیا از صفر شروع کردن خب.شوهرت خواسته ازدواج کنه فکر کرده میتونه از پس یه زندگی بر بیاد.

پدرش چرا باید کمک میکرده؟ 

دلت نباید براش بسوزه به نظرم خیلیم باید بهش افتخار کنی که تونسته یه زندگی خوب بسازه. 

خداتو شکر کن بابا چرا دنبال یه بهونه ای که خودتو ناراحت کنی. 

خدایا شکرت🤲🍃

آره واقعا دوستای شوهرم باباهاشون ب اشون خ نه ماشین همه چی خریده اما همیشه میگم بااینکه خودمون ازصفر شروع کردیم خونه زندگیمون بهتر از اوناست 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
حالا یه دقیقه به کامنت بقیه دقت کن که از صفر شروع کردن و باز رو صفرن،ناشکر نباش ندار نیستی که داری ح ...

دقیقا ای کاش خیر نمیرسونن شر وعذاب ندن فقط دنبال پول کندن باشن و بعدم ادم حساب نکنن...

همچین میگی از صبح تا شب کار میکنه انگار بقیه کار نمیکنن

شوهر من دو تا شغل داره دیروز میگفت به نظرت بعضی روزها برم اسنپ کار کنم؟ 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!