من شوهرم از اول تا الان هبچ پشت و پناهی از لحاظ مالی نداسته یعنی هرچی که الان داره همش از زحمت خودش هیچ کس بهش جز خدا بهش کمک نکرده من میببنم بیشتر مردا پدراشون بهشون کمک مبکنن یا خوته براسون میخرن یا پول رهن خونه میدن خلاصه کلی دست پسرشون میگبرن ولی شوهرمن کسی کمکش نکرده الان یه مغازه ۸۰۰ تومانی به تارگی خریده یه مغازه دیگه هم احاره کرده از اول که توش با کلی سرمایه کارش نقره هست ولی هیچوقت کم نیوردیم از پس مخارج زندگی به راحتی برمیاد ولی همش به عقده و کینه تو دلم از پدرش که چرا کمکی به شوهرمنگرده ما از صفر شروع کردیم در حالی که اگر پدرس مثل خیلی از پدرهای ویگه دست شوهرمو میگرفت شاید زودتر از این پیشرفت میکردیم هرگی دیدم خانوادش ساپورتش کردن ولی ما هرچی داربم همش از زحمت خود شوهرمه فعلا فقط یه مغازه داریم از خودمون با ماشین خونه نداربم که همش تاراحت اونم
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ما هم از صفر شروع کردیم پدر شوهرم حتی خرج محضر برای عقد رو هم نداد خود همسرم داد تا این حد باورت نمیشه همسرم میگه مجرد که بوده مادرش همه پولاشو می گرفته خرج میکرده اکه چیزی میخریده همسرم .....خواهر شوهرام استفاده میکردن تازه همه درامد پدر شوهرم هم خرج خرید جهیزیه لوکس برا خواهر شوهرام شد اینم بگم که تازه از ما هم توقع دارن پولمونو هنوزم خرجشون کنیم
ناشکری نکن چرا کینه به دل گرفتی اون پدر مادر بالاترین سرمایه رو به شوهرت دادن که خودش دست روش زانوش بزاره بلند شه و پشتکار داشته باشه . مسلما تربیت اونا بودجه شوهرت مرد خوب و کاری شده همون طور که مغازه گرفته آن شالله خونه و ماشین هم میگیرید
هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
ماهم حمایت نشدیم از زیر صفر شروع کردیم پول تبکه هایی که خرید و رهن خونمون قرض بود خودت حساب کن. الانم جز ماشین چیزی نداریم. این در شرایطی که دو تا برادر بزرگش قبل فوت پدرشون ارثیه گرفتن وده ساله تو همون زمین خونه ساختن و دارن میشینن . خواهرش هم مینطور. بعد گفتن سهم تو تو خونه مادره هر موقع مادر رفت تو به ارثت میرسی 😕