2777
2789
عنوان

غم از دست دادن مادر داره داغونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 38140 بازدید | 189 پست
پنجشنبه است.. به رسم کهن، یاد میکنیم از آنها که وقتشان و مکانشان از ما جداست..یاد میکنیم از آنها که دلتنگشان میشویم..یاد میکنیم از آنها که هنوز دوستشان داریم..دلمان گرم به خاطره پدرهایی که نیستند، مادرهایی که رفته اند..دلمان گرم به یاد خواهرها و برادرهایی که سفر کردند..به یاد آن عشق های بار بسته.. فاتحه ای ره توشه میکنیم.. باشد که پروردگار بیامرزدشان و بیامرزدمان..الهی آمین.
مادر تمام هستى من
سلام ninashd جان امروز 41 روزه بابم برای همیشه رفته - دلم فقط میسوزه - اشکم فقط میریزه - دارم دیوونه میشم - نمیتونم تحمل کنم نمیای با هم دردو دل کنیم - دارم خفه میشم دلم میخواد هر چه زودتر برم پیش بابام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای من 67 سال سن داشت - بخاطر عمل باز قلبش بیمار شد از 63 تا 67 سالگیش طفلی فقط مریض بود الان مادرش با 87 سال سن زنده است و دلش به حقوق بابام خوشه بخدا راست میگم عمه و عمو ها به مادره گفتند حق نداری از حق و حقوقت بگذری من و خواهر و برادرا بخاطر نبود پدر ناراحتیم اونا بخاطر حقوق بابام
بغلم کن مادر دیگر هیچ چیز غم هایم راتسکین نمیدهد بغلم کن مادر مادرم.... بگو,چطور ارام شوم به جان خودت قسم ازپای درآمدم ... بغلم کن مادر مهربانم به داد دلم برس ضمانتم راپیش خداکن.. دیگر جانی برایم نمانده زورم نمیرسد بغلم کن مادر ارامم کن نوازشم کن مادرم دردهایى دارم که خبر نداری... زجرها کشده ام که خبر نداری نامردیهایی دیدم که خبر نداری بغلم کن مادر بازهم باختم بازهم زمین خوردم بلندم کن بتکان زانوهای خاکی ام را بغلم کن مادر مادر دیگر آن کودک معصوم تو نیستم حالا خوب میدانم زخم چیست درد چیست نامهربان کیست هیچى نپرس مادر فقط بغلم کن شاید ارام شدم
مادر تمام هستى من
مایسا جان خدا پدرت را رحمت کند و صبر به شما به شما بدهد کلا از دست دادن والدین بسیار سخت هست و دیگر ادم حس مى کنه تنها شده انشالله این شب جمعه روح پدرتان شاد و روح پدر و مادر من هم قرین رحمت الهى فاتحه اى براى تمام مادر پدر هاى از دست رفته بخوانید🙏🙏🙏🙏🙏🙏
مادر تمام هستى من
بچه که بودم,دلم به گرفتن چادر مادرم و رفتن به بیرون خوش بود,,,, اکنون بزرگ شده ام,,, مادرم را می خواهم,نه برای گرفتن چادرش, می خواهمش که با گوشه چادرش اشکهایم را پاک کنم,,, نه اینکه دلم خوش شود,که می دانم نمی شود,,,, شاید آرام بگیرم با بوی خوش چادر مادرم,,, روح مادرانی که در بین ما نیستند,قرین رحمت باد,,,,,
مادر تمام هستى من