2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامانای ***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 40075 بازدید | 490 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالا مبارکش باشه وسایل جدیدش هدی جونم. آره دیگه ممکنه بعضی رنگا باهم جور در نیاد. تازه اونم من که اینقد رو این چیزا حساسم. لباسای مردونه گل پسری هم مبارک، فک کنم اگه منم نی نیم پسمل بود، اینجوری براش خرید می کردم
سلام شیماجون، من از جمهوری خریدم 1480 ولی تو یه مغازه دیگه 1380 هم دیدم
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...
شو روم دائمی ttbabytt فرصتی است برای تجربه خریدی مطمن در فضایی أرام ،ویژه مادران و پدرانی که به فرشته های دوست داشتی تان احترام میگذارید. شو روم ttbabytt مفتخر است با آرائه پکیج کامل سیسمونی و مجموعه ای کامل لباس کودک از برند های نکست و مادرکر ودیزنی . هر روز از ساعت ١٠ تا٦ حتی ایام تعطیل با تماس قبلی میز بان شما هستیم محدوده:خ فرشته خ الهیه تلفن:٠٩١٢٧٩٧١٦٠٨ صفحه ما در اینستاگرام ttbabytt هست ممنون میشم فالوکنیدو نمونه کارهاً رو ببینید
سلام دوستان نی نی جون مبارکتون باشه . کوچولوتون به سلامتی استفاده کنه . فقط اگه ممکنه بگین وان حمام و حوله تن پوشش رو از کجا خریدین؟؟
خدایا شکرتضربان قلبشونو دیدم ، خدایا به مهربونیت قسم این لحظه رو قسمت تمام منتظرا بکن، آمین
ممنون دوست عزیز مامی جوجو، لطف داری من این دوتا رو از جمهوری پاساژ همایون خریدم
خداوندا مرا آن ده که آن به ... طراوش رحمتت را بر صورتم احساس می کنم آن زمان که فرزندم در وجودم تلنگری می زند که به آسمان نگاه کن ... مهربان خدایی نگاهت می کند...