2777
2789
عنوان

دانشگاهی ک توش بودین جوش چجوری بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 79 پست
ازاد فلاورجان دوستم میخونه مال اصفهان اونجا فقط دختراست 

خیلی عالیع ک    

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
دانشگاه فرهنگیان خوندم.مگس نر توش پر نمیزد چ برسه ب پسر .استادای اقا هم همگی بالای ۵۰ سال اما فوق ال ...

جااان🙄🙄

فکر کنم اینجایی که من میخونم اشتباه اسمش رو گذاشتن فرهنگیان

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله.فرهنگیان همون تربیت معلمه هس منتها پیوسته هس..چهارسال میخونی بپشت سر هم تا لیسانس بگیری بیای بیر ...

همونوتربیت معلم

من میخوام پزشکی بخونم ک

دلداده علی اکبرم 💖. شیدای ابوالفضلم💟.مجنون حسینم❤.کنیز زینبم💞      الحمدالله.🤗.      میشه برای حاجت روایی شدنم یه صلوات فقط یه دونه بفرستی . مرسی😍
2803
مامایی؟

ن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
چرا شش هفت سال پیش نه اینکه اصلا نشه با پسر حرف زد. منظورم این بود خیلی سخت میگرفتن. مثلا با همکلاس ...

راستش من با دانشگاه‌های دیگه نمیتونم مقایسه کنم چون ندیدم جاهای دیگه چجوریه، ولی روابط بنظر من عادی میومد

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗
2804
خیلی عالیع ک      

اره راحتی دغدغه های الکی رو دیگه نداری دیگه دخترا دانشگاه رو با شو اشتباه نمیگیرن😑

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

خيلى بى نظم

بعضى از دانشجوهارو موقع امتحان ميديدم و ميفهميدم همكلاسيمن

بعضيا براى تعديل مدرك ميومدن دانشگاه

از سركار (طرح اقمارى) مستقيم ميومدن سركلاس با ساك لباس بيچاره ها خيلى خسته بودن

نصف تايم كلاس استادا بحال دانشجوها افسوس مى خوردن

ولى با همه اينها جوش خيلى دوستانه و خوب بود

بهترين روزاى عمرم...

من چرا جوش خوندم . یعنی جوش صورت 😐

😂  

2805
ن

پس چ رشته ای ک پسرا نمیتونن برن؟

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

یه مشت مایه دار ک برا وقت گذروندن اومده بودن 

دخترای سیگاری ک گل میکشیدن و پسرایی ک هرشب مهموتی میگرفتن با بچه های دانشگاه 

البته بچه های رباتیک خوب و سالم بودن

برقصان زندگی را به ساز خودت🌼
2801